Wallace & Gromit komen terug!

Bevestigd door een woordvoerder van Aardman: er wordt gewerkt aan een nieuw Wallace & Gromit-avontuur! Reuters bracht dat nieuws naar buiten, en sprak erover met Arthur Sheriff van Aardman. Die vertelde dat Wallace & Gromit-bedenker Nick Park weer aan het schrijven is, maar dat nog niet bekend is of het nieuwe avontuur de vierde tv-aflevering wordt, of een tweede bioscoopfilm. Dat laatste lijkt in ieder geval mogelijk nu DreamWorks animation en Aardman uit elkaar zijn. DreamWorks beschouwde Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit als een commerciële flop. Een artistieke flop was het echter zeker niet: de film won een Oscar voor beste animatiefilm. Wat het nieuwe avontuur ook wordt, zoals ik al eerder schreef: jongens, schiet op… die Peter Sallis (de stem van Wallace) is al hoogbejaard en heeft vermoedelijk net als de rest der mensheid niet het eeuwige leven!

Lees ook:Standbeeld voor Gromit?
Lees ook:Wallace en Gromit winnen derde Oscar
Lees ook:Wallace, Gromit en Annie
Lees ook:Rampzalig: DreamWorks en Aardman uit elkaar
Lees ook:Meer Gromit! Meer Gromit!

2 reacties op “Wallace & Gromit komen terug!

 1. Shaun

  Zucht, wie kan Wallace & Gromit nou een flop noemen? Het is zo knap gemaakt, en vol met subtiele grapjes, zodat de filmpjes zelf na dertig keer kijken nog leuk blijven…

  Hoera voor Nick Park en het nieuwe verhaal!

    /   Beantwoorden  / 
 2. joppe

  woei ik hoop inderdaad dat ze opschieten :) kan de stem niet missen natuurlijk. heb er nu al zin in

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.