Koopjes – Flushed Away & Valiant

In de Free Record Shop (nl) vind je momenteel de leuke animatiefilm Flushed Away voor slechts 9,99€. Deze Dreamworks/Aardman productie is goed voor een volle 85 minuten animatieplezier. Uitgerekend komt dat dus neer op 11 cent per minuut, met andere woorden waar voor je geld! En hoewel Valiant geen hoogvlieger is in het animatiegenre, is 4,99€ een luttele prijs om de collectie te vervolledigen. Alleen al het stemmenwerk van Ewan McGregor, Ricky Gervais, John Cleese, Hugh Laurie en Jim Broadbent is dat bedrag waard.

De Belgische lezers komen er minder goedkoop vanaf. Flushed Away is op frs.be te verkrijgen voor 11,99€ maar Valiant blijft een even groot koopje voor 4,99€. Als iemand ze nog goedkoper vindt … ik hoor het graag!

Lees ook:
Flushed Away – klei animatie zonder klei 

Lees ook:The Ricky Gervais Show krijgt derde seizoen
Lees ook:Flanimals vinden de weg naar het witte doek
Lees ook:Flushed Away is nu opeens te Brits
Lees ook:Zoek Rex the Runt in Flushed Away!
Lees ook:Fry & Laurie in The Canterville Ghost

4 reacties op “Koopjes – Flushed Away & Valiant

 1. esteban

  Voor de mensen die niet meteen een FRS in de buurt hebben …

  Geen idee eigenlijk of ik hier op dat vlak onrechtstreeks reclame mag maken, maar ‘Flushed Away’ en ‘Open Season’ lag vorige week bij Mediamarkt voor 7,99 € per film.

  Moest dit niet meer van kracht zijn, kan je nog altijd terecht bij Colruyt, waar Flushed Away zowiezo goedkoper zal staan, dan elders. ;) Indien niet, hou je het kasticket, doe je een vermelding via hun site en krijg je het verschil terug. Bovendien krijg je nog een bon van 1,25 € omdat je de goedkopere prijs voor hen hebt gevonden. Nice. :)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wendy

  Hoi Esteban,
  Goede tip van de Mediamarkt! Waarschijnlijk zal die prijs dan wel gelijk zijn voor alle Mediamarkten maar het kan altijd zijn dat er toch een verschil zit op de prijzen. Ze werken er vaak nogal lokaal geloof ik. Spijtig dat ze nog geen online shop hebben waar je prijzen kan bekijken.

  Hebben ze in de Colruyt (BE) ook de wat oudere dvd’s? De allernieuwste releases heb ik daar zeker wel ooit zien staan en ik heb eens op de collect & go site gekeken maar daar staan slechts 3 dvd’s vermeld. Indien ze het er hebben is het verschil laten terugbetalen wel een slim idee. :-)

    /   Beantwoorden  / 
 3. esteban

  Bij Colruyt (B indeed) hebben ze ook wel ietwat oudere DVD’s, indien die nog niet verkocht zijn. Oudere films nemen ze niet opnieuw binnen. Het hangt écht wel van winkel tot winkel af, hier in ons dorp heb ik geen klagen. Weinig filmliefhebbers, I guess. Als ik telkens denk de goedkoopste gevonden te hebben, kom ik hem daar nog goedkoper tegen. (zelfde met bv strips)

  Mediamarkt verschilt inderdaad van winkel tot winkel. Dat heb ik al verscheidene keren gemerkt.

  Maar naar mijn mening nog steeds beter dan de plaatselijke FRS, aangezien die zélfs verschillende prijzen hebben in één dezelfde winkel. :D Zo kocht ik ‘Stand By Me’ ooit voor 7,99 € terwijl die aan de andere kant van de winkel 15 € (juiste prijs op dat moment) stond. En dat is daar niet de eerste keer. Lol.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wendy

  Lol, spijtig voor die personen aan de andere kant van de winkel. Altijd rechts blijven in de FRS! ;-)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.