Shaun The Sheep misschien naar het witte doek?

Shaun The Sheep regisseur Richard Goleszowski laat in een interview met een fan het magische woord langspeelfilm vallen! Hij speelt met de gedachte om een echte Shaun The Sheep film te maken maar voegt er onmiddellijk aan toe dat het een erg moeilijke opdracht is omwille van het ontbreken van het gesproken woord. Als je in het interview doorscrolt naar 2.20 minuten hoor je het hem zelf uitleggen. Ook al zijn het maar ideeën, ik doe toch al een vreugdedansje! Met z’n allen: It’s Shaun The Sheep, lalalala, it’s Shaun The Sheep…

Lees ook:
- Shaun The Sheep pakt uit op internet 
- Is Bitzer de nieuwe Rataplan?  

Lees ook:Allereerste videoclip Shaun the Sheep nu te bekijken!
Lees ook:Shaun the Sheep lanceert kerstsingle!
Lees ook:Teaser Shaun-film
Lees ook:Shaun the Sheep naar de bios
Lees ook:Opnames Shaun-film gestart

Eén reactie op “Shaun The Sheep misschien naar het witte doek?

  1. esteban

    Ik zit alvast in de zaal! ;) Films zonder een overdosis neurotisch gepraat, dat lijkt een hele beproeving voor de Nickelodeon-generatie. Anderzijds werken die kortfilmpjes (bv brown & purple) wél, is Samurai Jack grotendeels ‘stom’ en zal ook WALL°E volgende zomer onze harten veroveren zonder een woord te zeggen. Is dat trouwens niet het succes van Gromit? :)

    Oh, wat zou ik dit graag tot stand zien komen. *thumbs up*

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.