The Art of Aardman: tentoonstelling

Wie zich één van de dagen toevallig in Londen bevindt mag zeker niet vergeten langs de gratis Aardman tentoonstelling te gaan.

The Illustration Cupboard, een organisatie die zich bezig houdt met de verkoop en het tentoonstellen van illustraties, presenteert deze tentoonstelling nog tot 7 juni.

Het is de eerste keer dat er origineel artwork van Aardman wordt tentoongesteld. Er zal, vanzelfsprekend, ook werk te zien zijn van Nick Park en Peter Lord.Naast de gratis tentoonstelling zal al het tentoongestelde werk ook nog eens te koop zijn! Een buitenkansje voor de grootste fans onder ons die graag een origineel Wallace and Gromit tekeningetje in hun huiskamer willen.
Als je er naartoe gaat met de gedachte een mooi prentje in de wacht te slepen kan je er best wel rekening mee houden dat de prijzen niet even goedkoop zijn als de tentoonstelling zelf …
Om een voorbeeld te geven, een tekening van Wallace and Gromit, van 16x23cm, door Nick Park zelf kost £2000, geen klein bedrag dus.

Voor wie niet in Londen geraakt of wie al wil watertanden voor hij aankomt, kan enkele illustraties bekijken op de website van The Illustration Cupboard.

WANNEER?

15 mei tot 7 juni 2008

WAAR?

22 Bury St, Londen, SW1Y 6AL (vlak bij St James

Park)

OPENINGSUREN?

Maandag tot vrijdag 10 tot 18u

Zaterdag 12 tot 17u

INKOM?

gratis

(Bron: Animateclay)

Lees ook:
-
Nieuwe Aardman Commercials
- Aardmans The animals Save The Planet: De complete collectie

Lees ook:Standbeeld voor Gromit?
Lees ook:Wallace en Gromit winnen derde Oscar
Lees ook:Vakantiespotje met Wallace & Gromit
Lees ook:Wallace & Gromit komen terug!
Lees ook:Nick Park werkt aan nieuwe Aardman-film

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.