Aardmans Arthur Christmas onthult hoe de Kerstman werkt

Behalve Pirates werken Aardman en Sony ook nog aan andere animatiefilm: Arthur Christmas.

In tegenstelling tot de kleiachtige animatie (denk aan Wallace & Gromit) zal Arthur Christmas helemaal met de computer gemaakt worden. Aardman Animations maakt het nieuwe CGI-project samen met Sony Picture Imageworks.

De regie is in handen van Sarah Smith en Barry Cook (Aladdin, Beauty and the Beast), het script wordt geschreven door Peter Baynham. Die laatste naam zegt je misschien niet meteen iets, maar samen met Sacha Baron Cohen schreef hij onder andere het verhaal voor de knotsgekke Borat-film.

Arthur Christmas zal een verhelderende blik werpen op de vraag hoe de Kerstman er steeds in slaagt om alle cadeautjes in één nacht te bezorgen. De film belooft een avontuur vol actie en militaire precisie te worden, want Santa moet immers de hele wereld rond. Gelukkig krijgt hij hiervoor hulp van zijn leger elfen…

Lees ook:Eerste teaser voor Arthur Christmas
Lees ook:Kerstcrisis in eerste clip uit Arthur Christmas
Lees ook:Reusachtige poster voor Arthur Christmas
Lees ook:Concept art: Arthur Christmas in vier stappen
Lees ook:Nederlandse trailer voor Arthur Christmas

0 reacties op “Aardmans Arthur Christmas onthult hoe de Kerstman werkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.