Geniet (nogmaals) van Mary and Max op groot scherm

[Herinnering: overmorgen speelt de film al] De lovende woorden van Seppe deden volkomen recht aan deze ontroerende animatiefilm, die vreemd genoeg is opgepikt door noch de Oscars, noch distributeurs en bioscopen. Hebben wij even geluk dat ‘ie volgende week toch nog een keer op het grote scherm te bewonderen is!

Dinsdagavond 10 augustus tussen half 10 en 10 uur (liggend aan wanneer ‘t donker wordt) zal de film in Amsterdam te zien zijn, als onderdeel van Pluk de nacht!. Kijk op hun website voor meer informatie.

Mocht je niet naar Mary and Max gaan, dan heeft het gratis festival nog iets anders leuks in de aanbieding. Maandag 9 en woensdag 11 augustus kun je namelijk een workshop van xkcd volgen, waarbij zijn populaire webcomics op whiteboard tot leven komen. Diezelfde avond zal het resultaat op groot scherm vertoond worden.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar [email protected]

Trailer Mary and Max

(Via KLIK! Amsterdam)

Lees ook:Sita Sings the Blues vrijdagavond in openlucht
Lees ook:Mary and Max in première op KLIK!
Lees ook:Bekijk Arrietty nog eenmaal in de bioscoop
Lees ook:Animaties op het Imagine Fantastic Film Festival in Amsterdam
Lees ook:Animatiefilms op tv (25 april – 1 mei) + Ranimatiefestival

3 reacties op “Geniet (nogmaals) van Mary and Max op groot scherm

  1. Seppe

    Een aanrader voor iedereen die Mary and Max nog niet heeft gezien, of gewoon nóg een keer wil smullen van deze prachtige animatiefilm. Geen ik-laat-een-scheet-en-glij-uit-over-een-bananenschil grapjes (sorry, Shrek-fans), maar krop-in-de-keel momenten en een portie weldoordachte, subtiele humor op een bedje van knappe klei.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jeroen

    Zoals elders al gezegd…Belgie mag ook eens wat meer van deze openlucht-voorstellingen organiseren. :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.