KLIK! today: Science: It’s Alive!

Vanavond zal de opening van het KLIK! Animation Festival te Amsterdam plaatsvinden. Wees echter niet getreurd als je niet uitgenodigd bent, want speciaal voor jullie draait er als alternatief een heel leuk programma!

In dit programma, Science: It’s Alive!, zijn zoals de titel al zegt wetenschappelijke kortfilms te zien. Om wat preciezer te zijn: leuke en grappige wetenschappelijke kortfilms. Want animatie dient niet alleen tot het makkelijker uitleggen van wetenschappelijke kwesties, animatie kan wetenschap vooral leuk maken. Wat dacht je van een liedje dat uitlegt wat een paleontoloog is? Die krijg je voorlopig niet meer uit je hoofd, en reken maar dat je nooit meer zult vergeten wat paleontologie inhoudt. Of het paargedrag van dieren, verbeeld door mensen? Je kijkt animatiefilms en je leert er nog wat van ook!

Woensdag 15 september om 20:00
Zondag 19 september om 20:30

KLIK! voor een overzicht van dit programma
KLIK! voor het hele festivalprogramma
KLIK! voor kaartjes

Lees ook:KLIK! today: A is for Animation…
Lees ook:KLIK! today: The Mad Scientist Parade
Lees ook:KLIK! today: Cloudy With a Chance of Meatballs
Lees ook:KLIK! today: The Secret of NIMH
Lees ook:Deadline inzenden naar KLIK! verplaatst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.