Animator/illustrator Julia Pott komt naar Amsterdam

Vrijdag a.s. brengt Julia Pott een bezoekje aan Amsterdam, om te praten over tattoos.

De 22-jarige ontwerpster kenmerkt zich door haar afwisselend gebruik van traditionele en nieuwere materialen en media. Tijdschriftillustraties, vrije kortfilms, tattoos, t-shirt opdrukken, Julia tekent het allemaal. Dieren spelen een grote rol in haar werk, simpelweg omdat ze het leuk vindt dieren te tekenen en hen menselijke eigenschappen en manieren toe te kennen. Met haar herkenbare stijl is ze nu al behoorlijk ver gekomen, terwijl ze nog maar net afgestudeerd is. Wat ze maakt is te vinden op haar blog en Vimeo.

Het initiatief om ontwerpers naar Amsterdam te halen gaat uit van Premsela, die culturele activiteiten organiseert om een steentje bij te dragen aan de groei van de Nederlandse vormgeving. Onder de naam Masters of Amateurism worden er internationale ontwerpers uitgenodigd om te spreken over hun werk vanuit een bepaald perspectief op amateurisme. Het programma met animator/illustrator Julia Pott en tattoo-artiest Henk Schiffmacher vindt plaats op vrijdag 3 december, om 17:00 te Nieuwezijds Voorburgwal 262, Amsterdam. Toegang is gratis! Je hoeft je alleen even aan te melden door een mailtje te sturen naar [email protected].

Kortfilm My First Crush

Lees ook:David O’Reilly en Julia Pott op groot scherm in Amsterdam
Lees ook:BNO Ketchup: dinsdag 31 mei 2011
Lees ook:Vrolijke trailer voor Tigers and Tattoos
Lees ook:Vroaam!, de carrièredag voor creatieven
Lees ook:Kung Fu Panda: Secrets of the Masters

Eén reactie op “Animator/illustrator Julia Pott komt naar Amsterdam

  1. birdbee

    zalig zeg :) kende haar werk nog nie, maar ben helemaal fan nu!!

    die pony is het beste :D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.