Het beste van bewegend beeld op Playgrounds vs. Submarine

De organisaties achter Playgrounds en Submarine Channel bundelen hun krachten voor een inspirerend, bijzonder en intiem eendaags evenement in Amsterdam.

Playgrounds is een festival voor innovatief en creatief digitaal beeld. Jaarlijks organiseren zij een tweedaags festival in Tilburg en dit jaar hebben ze nog een extra dag voor ons in petto in Amsterdam! Grote namen uit de creatieve industrie komen van over de hele wereld om te vertellen over hun werk. Ook zullen er de hele dag filmprogramma’s te zien zijn van onder andere OneDotZero en Submarine Channel.

Een kleine greep uit de lijst van bevestigde gasten: Kyle Cooper (maakte de titelsequenties van onder andere Se7en en Spider-Man), Encyclopedia Pictura (bekend van de videoclip Wanderlust voor Bjork), David Wilson (won Best New Director bij de UK Music Video Awards) en DVEIN (bekend van de titelsequentie voor TOCA ME en hun werk voor MTV). Het volledige programma wordt later deze maand bekend gemaakt.

Playgrounds vs. Submarine Channel zal 5 oktober plaatsvinden in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Een dagkaart kost €17,50. Meer info is te vinden op de site van het festival.

Lees ook:Programma Playgrounds vs. Submarine staat online
Lees ook:Verslag van Playgrounds vs Submarine Channel
Lees ook:Win Win Win: Han Hoogerbrugge boek & dvd!
Lees ook:Playgrounds haalt topstudio’s naar Nederland
Lees ook:Björk’s Wanderlust, eentje om naar uit te kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.