Programma Playgrounds vs. Submarine staat online


Het programma voor het eendaagse evenement Playgrounds vs. Submarine Channel in Amsterdam is nu online te bekijken.

Playgrounds is een festival voor innovatief en creatief digitaal beeld. Jaarlijks organiseren zij een tweedaags festival in Tilburg en dit jaar hebben ze nog een extra dag voor ons in petto in Amsterdam! Grote namen uit de creatieve industrie als Kyle Cooper (maakte de titelsequenties van onder andere Se7en en Spider-Man), Encyclopedia Pictura (bekend van de videoclip Wanderlust voor Bjork), David Wilson (won Best New Director bij de UK Music Video Awards) en DVEIN komen van over de hele wereld om te vertellen over hun werk. Het volledige programma is nu online te bekijken!

Playgrounds vs. Submarine Channel vindt 5 oktober plaats in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam, als onderdeel van het driedaagse Playgrounds. Een dagkaart kost €17,50. Kaartjes voor 6 en 7 oktober in Tilburg zijn al een tijdje uitverkocht, maar voor 5 oktober zijn er nog enkele verkrijgbaar.

Lees ook:Het beste van bewegend beeld op Playgrounds vs. Submarine
Lees ook:Verslag van Playgrounds vs Submarine Channel
Lees ook:Playgrounds haalt topstudio’s naar Nederland
Lees ook:Animatie op het Shoot Me Film Festival
Lees ook:Win Win Win: Han Hoogerbrugge boek & dvd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.