Bekijk Arrietty nog eenmaal in de bioscoop

Het CinemAsia-festival in Amsterdam draait deze week Ghibli’s Arrietty. Grijp die laatste kans om de tekenfilm in de bioscoop te zien.

Één van Ghibli’s nieuwste pareltjes waarover we eerder schreven, The Secret World of Arrietty, wordt deze zaterdag nog eenmaal op groot scherm getoond. Als je ‘m vorig jaar in de bioscoop hebt gemist is dit zeker een kans die je niet mag missen. De enorme hoeveelheid aan details waar Ghibli zo bekend om is, is immers beter te zien op een bioscoopscherm dan op de tv…

De voorstelling is een onderdeel van het CinemAsia Film Festival, dat sinds 2003 tweejaarlijks plaatsvindt in Amsterdam (dit jaar in De Balie). De programmering bestaat uit onafhankelijke Aziatische diasporafilms, die verschillende gezichten van cultuur en identiteit belichten. Door het vertonen van atypische Aziatische films dient het festival een cultureel en maatschappelijk belang, voor het Nederlandse filmaanbod en voor Aziatische Nederlanders en mediamakers.

Meer informatie over de voorstelling, die zaterdag 7 april om 11.00u plaatsvindt, en het festival is te vinden op de website van CinemAsia. Overigens geeft het KLIK! Amsterdam Animation Festival gratis 2×2 kaartjes weg voor de voorstelling via Facebook! Altijd leuk.

Lees ook:Nieuwe afbeeldingen uit The Borrower Arrietty
Lees ook:The Borrower Arrietty is magisch mooi
Lees ook:Knappe trailer voor The Borrower Arrietty
Lees ook:Leuke clip uit The Borrower Arrietty
Lees ook:Win kaartjes voor Ghibli’s tekenfilm Arrietty

Eén reactie op “Bekijk Arrietty nog eenmaal in de bioscoop

  1. 5tarvin

    laatste kans is het niet …wel een hele mooie aangelegenheid om hem weer te zien maar blijft zo nu en dan ook in filmhuizen draaien

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.