Animatieblog zoekt nieuw bloed! [update]

Geen paniek, Animatieblog houdt niet op. Integendeel! Om jullie nog beter op de hoogte te houden van nieuwe en interessante creaties uit de boeiende animatiewereld, ben ik op zoek naar versterking. Na het vertrek van mijn twee collega’s (zie vorig bericht), is er plaats voor een enthousiaste animatieblogger (of twee). Iets voor jou? Lees dan als de wiedeweerga verder… [update 18 maart]

Op deze website verschijnt elke dag een nieuwe portie animatiegerelateerde berichten: nieuws over bekende en minder bekende bioscoopfilms, recensies, interessante kortfilms, tv-tips, verfrissende studentenanimaties, dvd-releases, werk van eigen bodem, leuke filmquizzen en updates van aankomende projecten. Kortom, zo’n beetje alles wat met animatie te maken heeft en de moeite waard is om over te schrijven.

Concreet ben ik op zoek naar iemand die op lange termijn en op regelmatige basis nieuwsberichten wil plaatsen. Kwaliteit gaat uiteraard boven kwantiteit, maar als je slechts één berichtje per week kunt plaatsen, ben je wellicht niet wie ik zoek. Gevoel voor humor is leuk meegenomen en behalve een zwak voor animatie, beschik je uiteraard ook over een vlotte pen en een goed taalgevoel. Op berichtjes à la “LOL, mot je dit kewle filmpie ff checkuh!” zit niemand te wachten.

Voor je schrijfwerk krijg je een bescheiden zakcentje, maar als je dit als een baantje beschouwt om je vrouw en acht kinderen te voeden, kun je beter een Kwik-E-Mart openen. Rijk zul je er niet van worden, maar je kunt wel op het respect van een trouwe lezersgroep rekenen. Bovendien kun je op het volgende familiefeestje trots verkondigen dat je voor tienduizenden bezoekers per maand schrijft. Je bereikt namelijk een gevarieerd publiek van Nederlandse en Belgische liefhebbers en junkies die hier dagelijks hun shot animatie komen scoren. Je krijgt dus de kans om hun nieuwe dealer te worden.

Als dit helemaal jouw ding is en als je er niet tegen opkijkt om met mij samen te werken, stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar [email protected]. In je bericht vertel je iets meer over jezelf: wie je bent, wat je doet, of je journalistieke ervaring hebt en dat soort nuttige informatie… Ik kijk alvast uit naar je motivatie waarom uitgerekend jij de geknipte persoon voor Animatieblog bent! [Dit bericht werd geschreven op 8 maart 2010]

[update 18 maart 2010]

Wie zin heeft om een van mijn nieuwe collega’s te worden, heeft nog tot het einde van deze week (tot en met zondag 21 maart) de tijd om zich kandidaat te stellen. Wie dat al gedaan heeft, kreeg zonet een antwoord ter bevestiging teruggestuurd. Als je niets hebt ontvangen, hebben we jouw e-mail niet gekregen. In dat geval stuur je je motivatie best nog eens opnieuw naar het bovenstaande e-mailadres. Voorlopig ben ik alvast erg tevreden met de vele enthousiaste reacties, maar om iedereen een eerlijke kans te geven, krijgen alle wannabe-animatiebloggers nog tot het einde van deze week de tijd.

PS Als je iemand kent die mogelijk interesse heeft in deze positie als animatieblogger, aarzel dan niet om hem of haar de link naar dit bericht door te spelen. Spread the word!

Lees ook:Colofon
Lees ook:Animatieblog neemt afscheid van twee collega’s
Lees ook:Animatieblog zoekt… jou?
Lees ook:Animatieblog en Fantasia gaan samen!
Lees ook:Animatiefilms op tv (27 juni – 3 juli)

4 reacties op “Animatieblog zoekt nieuw bloed! [update]

 1. Luvlektrik

  Succes met de zoektocht!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jeroen

  Had ik maar zekerheid over mijn vrije tijd…:(
  .
  Goed dat je toch eindelijk hulp zoekt, je runt deze site nu al een tijd op je eentje en met de talrijke updates die we krijgen…het moet niet altijd makkelijk zijn denk ik!! :)

    /   Beantwoorden  / 
 3. Tommy

  thoh, moest ik over wat meer schrijfervaring en een spellingscorector beschikken, zeer graag zelfs!

    /   Beantwoorden  / 
 4. peter

  iets voor mij maar ik heb school

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.