Trailer voor Blue Sky’s Epic

Het nieuwe, kleurrijke avontuur van Blue Sky Studios (Ice Age, Rio).

Epic is het nieuwe avontuur van Blue Sky Studios en is (deels) gebaseerd op The Leaf Men and the Brave Good Bugs, een kinderboek van William Joyce over een kolonie insecten.

De fantasievolle 3D-film speelt zich af in een geheimzinnige wereld verborgen in een bos en volgt de strijd tussen goed en kwaad. Wanneer een jonge meid op magische manier in het geheime universum belandt, moet ze samenwerken met een heleboel grappige, eigenaardige wezens. Niet alleen om hun wereld te redden, maar ook die van ons.

Zoals we dat van de makers van de Ice Age-films en Rio gewend zijn, belooft ook Epic een kleurrijk avontuur te worden. De onderstaande trailer biedt alvast een eerste blik op de nieuwe animatiefilm. De Leafmen worden omschreven als “mini-Ninjas” en dat lijkt inderdaad te kloppen als je de acrobatische trailer in dit bericht bekijkt.

De film wordt geregisseerd door Chris Wedge (Ice Age, Robots) en verschijnt in de Nederlandse zalen op 17 juli 2013. In België wordt de film verwacht 14 augustus 2013.

Eerste trailer voor Epic

Lees ook:Eerste blik op Epic
Lees ook:Nieuwe trailer voor Epic
Lees ook:Blue Sky’s Leafmen verschijnt in 2013
Lees ook:Nieuwe trailer en posters Epic
Lees ook:Nieuwe titel en stemmen voor Leafmen

7 reacties op “Trailer voor Blue Sky’s Epic

 1. peter

  zier mooi uit vooral de vogel scenes.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Roel

  Mooi wereldje, maar vond die muziek echt niet in de trailer passen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. TAZ

  de trailer ziet er prachtig uit vindt ik.

    /   Beantwoorden  / 
 4. esteban

  Knappe song, wat ik overigens ook goed vond werken bij de eerste trailer van ‘John Carter’, in plaats van de voor de hand liggende trailer-muziek van gewoonlijk? Petje af voor Blue Sky! Die sowieso op mijn waarderingsschaal gestegen zijn en zich momenten boven Dreamworks begeven. Veelbelovend, dit. De twaalfjarige in mij is in ieder geval dolenthousiast.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Calypso

   Mee eens. Sterker nog, na het zien van Cars 2 (en het nog niet zien van Brave, en hoewel ik daar hoge verwachtingen van heb begin ik toch een beetje te vrezen gezien de recensies) denk ik dat Pixar zich zorgen moet gaan maken…

   Ik vond wat dat betreft namelijk Rio heel erg goed, en deze trailer zorgt ervoor dat ik deze ook erg graag wil gaan zien…

     /   Beantwoorden  / 
 5. 5tarvin

  v\ziet er wel veel belovend uit

    /   Beantwoorden  / 
 6. Hans W.

  Ziet er fantastisch uit! Die Chris Wedge is goed bezig, maar dat wisten we al toen hij 13 jaar geleden “Bunny” maakte. Jammer dat we nog een jaar moeten wachten…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.