Kleurrijke personages uit Epic

Nieuwe plaatjes met karakters uit de avonturenfilm van de Ice Age-studio.

Regisseur Chris Wedge (Ice Age, Robots) werkt op dit moment hard aan Epic. De nieuwe computerprent van Blue Sky Studios is deels gebaseerd op The Leaf Men and the Brave Good Bugs, een kinderboek van William Joyce over een kolonie insecten.

Het fantasievolle verhaal speelt zich af in een geheimzinnige wereld verborgen in een bos en volgt de strijd tussen goed en kwaad. Wanneer een jonge meid op magische manier in het geheime universum belandt, moet ze samenwerken met een heleboel grappige, eigenaardige wezens. Niet alleen om hun wereld te redden, maar ook die van ons.

In dit bericht vind je alvast een handvol nieuwe afbeeldingen met een aantal van de personages die door bekende acteurs en zangers worden ingesproken.

Mary Katherine (Amanda Seyfried), de dochter van de excentrieke professor Bomba (Jason Sudeikis), belandt in de miniatuurwereld waar dappere, in bladeren gehulde strijders leven. Ze maakt er kennis met de onervaren Nod (Josh Hutcherson) en de doorgewinterde vechtersbaas Ronin (Colin Farrell), twee van de mannen die Queen Tara (Beyonce Knowles) bewaken, een soort van magische Moeder Natuur die het woud beschermt.

De gemene Mandrake (Christoph Waltz) staat aan het hoofd van de rottige Boggans, die voor vernieling zorgen in het bos. Voor de komische noot in het verhaal zorgen naaktslak Mub (Aziz Ansari), een zelfverklaarde charmeur, en zijn maatje Grub (Chris O’Dowd), een huisjesslak. De pad Bufo wordt ingesproken door rapper Pitbull en Aerosmith-zanger Steven Tyler kruipt in de huid van Nim Galuu (mogelijk de rups op het bovenste plaatje).

De trailer voor Epic vind je in ons vorige bericht. De animatiefilm, die ook in 3D verschijnt, wordt in Nederland verwacht op 29 mei 2013 en in België op 5 juni 2013.

Afbeeldingen personages Epic (klik voor hogere resolutie)

Mary Katherine, Bomba en Queen Tara

Nod en Ronin

Mub, Mary Katherine en Mandrake

(Via USA Today, met dank aan Brendon voor de tip)

Lees ook:Nieuwe trailer Epic
Lees ook:Epische poster voor Epic
Lees ook:Nieuwe titel en stemmen voor Leafmen
Lees ook:Nieuwe trailer voor Epic
Lees ook:Nieuwe trailer en posters Epic

4 reacties op “Kleurrijke personages uit Epic

 1. Roel

  Wat een geweldige film lijkt mij dit! :)

    /   Beantwoorden  / 
 2. DragonMaster

  Klinkt goed en ziet er goed uit. Ben benieuwd.

    /   Beantwoorden  / 
 3. TAZ

  mooie plaatjes.

    /   Beantwoorden  / 
 4. peter

  ziet er mooi uit.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.