Epische poster voor Epic

Een heldhaftige blik op de nieuwe animatiefilm van de Ice Age-makers.

Regisseur Chris Wedge (Ice Age, Robots) legt op dit moment de laatste hand aan Epic. De nieuwe computerprent van Blue Sky Studios is deels gebaseerd op The Leaf Men and the Brave Good Bugs, een kinderboek van William Joyce over een kolonie bijzondere insecten.

Het fantasievolle verhaal speelt zich af in een geheimzinnige wereld verborgen in een bos. Wanneer de jonge meid Mary Katherine op een magische manier in het geheime universum belandt, ontmoet ze heel wat dappere strijders en enkele grappige, eigenaardige wezens. Samen nemen ze het op tegen de Boggans, een gemeen leger van rottige wezens die het bos willen vernielen.

De gloednieuwe, epische filmposter doet de titel van de film eer aan en beeldt de kern van het verhaal uit: het conflict tussen de duistere en lichte kant van de natuurwereld. Centraal staat Mary Katherine (Amanda Seyfried), die in de wereld belandt van de dappere krijgers Nod (Josh Hutcherson) en Ronin (Colin Farrell). Links bovenaan prijkt de gemene Mandrake (Christoph Waltz), die aan het hoofd staat van de rottige Boggans die voor vernieling zorgen in het bos.

De trailers voor de kleurrijke film en meer informatie over de personages en hun stemacteurs vind je in onze vorige berichten. De animatiefilm, die ook in 3D verschijnt, wordt in Nederland verwacht op 29 mei 2013 en in België op 5 juni 2013.

(Via Bleeding Cool – Klik op de poster voor erg hoge resolutie)

Lees ook:Nieuwe trailer Epic
Lees ook:Kleurrijke personages uit Epic
Lees ook:Nieuwe trailer voor Epic
Lees ook:Nieuwe titel en stemmen voor Leafmen
Lees ook:Nieuwe trailer en posters Epic

Eén reactie op “Epische poster voor Epic

  1. TAZ

    ziet er mooi uit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.