Teaser voor Rio 2

Ontdek de drieling van Blu in het swingende voorsmaakje van Rio 2.

Zoals we eerder meldden, werkt animatiestudio Blue Sky (Ice Age, Epic) aan Rio 2. De sequel wordt net zoals zijn voorganger uit 2011 geregisseerd door Carlos Saldanha.

Het verhaal laat zien hoe Blu, Jewel en hun drie kinderen een perfect huiselijk leventje leiden in de magische stad. Wanneer Jewel vindt dat de kinderen als echte vogels moeten leren leven, staat ze erop dat de familie naar de Amazone reist. Terwijl Blu zich aan zijn nieuwe buren probeert aan te passen, vreest hij dat hij zijn vrouw en kinderen verliest aan de lokroep van het wilde regenwoud.

Stemacteurs uit het eerste deel die terugkeren zijn Jesse Eisenberg (Blu), Anne Hathaway (Jewel), Jemaine Clement (Nigel), Will.i.am (Pedro), Tracy Morgan (Luiz), George Lopez (Rafael), Leslie Mann (Linda), Rodrigo Santoro (Tulio), Bebel Gilberto (Eva), Jake T. Austin (Fernando) en Jamie Foxx (Nico).

Nieuwe rollen zijn er voor Andy Garcia, Bruno Mars, Kristin Chenoweth, Rita Moreno, Amandla Stenberg, Rachel Crow, Pierce Gagnon en Natalie Morales. De Braziliaanse muzikant Sergio Mendes en filmcomponist John Powell ontfermen zich opnieuw over het muzikale gedeelte van het vervolg op de swingende animatiefilm.

Onderaan vind je alvast de eerste teaser voor de animatiefilm, al is er van het verhaal nog weinig in terug te vinden. Wel werpt de teaser een eerste blik op de  groot geworden kids van Blu (vergelijk met het bovenstaande plaatje uit de eerste film). Daarnaast bevestigt de clip op het einde de terugkeer van schurk Nigel.

Rio 2 wordt in de Belgische zalen verwacht op 2 april 2014, in de Nederlandse op 9 april.

Teaser voor Rio 2

Lees ook:Eerste details over Rio 2
Lees ook:Trailer 2 voor Rio 2
Lees ook:Trailer Rio 2
Lees ook:Verse plaatjes Rio 2
Lees ook:Nieuwe Rio 2-trailer

3 reacties op “Teaser voor Rio 2

 1. max

  Ik ben benieuwd, maar ik vind het ook jammer, Rio was goed en hoeft geen vervolg.

    /   Beantwoorden  / 
 2. TAZ

  dit ziet er al goed uit.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Roel

  dit zegt nog helemaal niks en het logo word waarschijnlijk ook wel veranderd, want die is niet erg goed. dat hij Spaans is, is ook best wel vreemd.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.