Star Wars: The Clone Wars

“I felt there were a lot more Star Wars stories left to tell,” aldus onuitputtelijke Star Wars regisseur George Lucas over zijn nieuwe CGI serie.

Binnenkort, najaar 2008, wordt de serie Star Wars: The Clone Wars uitgezonden op Cartoon Network en TNT (The Drama Network). Een nieuwe geanimeerde Star Wars reeks, deze keer in CGI in plaats van de 2D serie Star Wars: Clone Wars uit 2003. Alvorens ze op televisie wordt vertoond opent de serie met een cinema release, voor Amerika is dit op 15 Augustus 2008, voor Europa ligt er nog geen datum vast. Op StarWars.com kan je alvast de trailer én een reeks web-only documentaires bekijken over de ontwikkeling van Star Wars: The Clone Wars.

Voor de overtuigde Star Wars fans, in Tour en Taxis te Brussel opent op zaterdag 16 februari de Star Wars Exhibition waar tal van maquettes, kostuums, props, ruimteschepen en lasersabers te bekijken vallen. Zeker niet missen dus.

Lees ook:

- "Star Wars: The Clone Wars" – Animatieserie (2008) 

Lees ook:Nieuwe Trailer Star Wars: The Clone Wars
Lees ook:Theatrical trailer Star Wars – The Clone Wars
Lees ook:Nieuwe trailer voor vierde Clone Wars-seizoen
Lees ook:Star Wars: The Clone Wars vandaag in de bioscoop
Lees ook:Lego Star Wars-aflevering in de maak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.