Knappe animatievideo voor I’ll Kill Her van Soko

Een fan maakte voor zangeres Soko een bijzondere muziekclip.

Volgens de MySpace-pagina van de 23-jarige muzikante Soko (in het echte leven Stéphanie Sokolinski) is haar akoestische muziek een mengeling van folk en pop.

Volgens mij maakt het geen fluit uit welk genre het is, maar het catchy deuntje in combinatie met het (onbedoeld) grappige accent en de onverbloemde tekst van de Franse actrice/zangeres maken van I’ll Kill Her een leuk liedje.

De Duitse motion designer Joerg Barton maakte als afstudeerproject de onderstaande videoclip voor de song. Het is niet de officiële videoclip voor het liedje, maar een animatievideo die hij maakt omdat hij zo’n fan is van haar muziek.

Net zoals de zwart-witte lyrics van Soko is het resultaat een contrastrijke muziekclip geworden. Zwarte lijnen, vormen en vlakken gaan vloeiend in elkaar over en geven de gedachten weer van de zangeres.

Terwijl ze zingt over haar minachting voor de blonde bimbo die haar vriendje inpalmde, verschijnt in beeld alles wat niet heeft mogen zijn. Ik heb de clip een paar keer bekeken en er is altijd wel iets nieuws dat je opvalt in de zwart-witte wirwar van computerinkt.

Meer informatie over de maker op joerg-barton.com.

De muziekclip van Joerg Barton voor Soko’s I’ll Kill Her

Lees ook:Het regent gehaktballen en zonneschijn
Lees ook:Korte animatiefilm: Kill Your Co-Workers
Lees ook:Stop-motionclip volledig gemaakt met dobbelstenen
Lees ook:Animatie voor My Flea has Dogs
Lees ook:Originele videoclip voor Dinosaurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.