Nieuwe filmposter voor Legend of the Guardians

Na de knappe karakterposters is er een nieuwe affiche opgedoken voor Legend of the Guardians, het avontuurlijke luchtavontuur van Zack Snyder.

In de film wordt een jonge kerkuil Soren ontvoerd en naar de St. Aggie’s Academy voor weesuilen gebracht. Maar de school blijkt een trainingskamp waar onschuldige jongelingen worden gehersenspoeld tot ze willoze soldaten zijn. Samen met enkele van zijn nieuwe vrienden, kan Soren gelukkig ontsnappen en vlucht hij naar het eiland van Ga’Hoole. Daar hoopt hij de legendarische beschermers te vinden die het kwade leger kunnen verslaan.

Guardians of Ga’Hoole, een reeks populaire boeken van Kathryn Lasky, diende als basis voor het verhaal. Het uilenavontuur is de eerste animatiefilm van regisseur Zack Snyder (Watchmen, 300) en de animatie komt uit de studio’s van Animal Logic (Happy Feet).

Legend of the Guardians verschijnt ook in 3D en draait vanaf 29 september 2010 in de Nederlandse bioscopen. De Belgische release volgt enkele weken later op 20 oktober 2010. De trailer voor de film vind je in dit bericht. Een featurette met de makers vind je hier.

Voorafgaand aan de film krijg je ook nog Fur of Flying te zien, een van de nieuwe kortfilms van Warner Brothers met de Coyote en Road Runner.

(Via Yahoo, met dank aan Mike voor de tip)

Lees ook:Nieuwe filmposter voor Legend of the Guardians
Lees ook:Drie spotjes voor Legend of the Guardians
Lees ook:Goed versus kwaad in Legend of the Guardians
Lees ook:Karakterposters voor Legend of the Guardians
Lees ook:Nieuwe beelden uit Legend of the Guardians

2 reacties op “Nieuwe filmposter voor Legend of the Guardians

  1. Tünde

    Sinds het zien van de trailer (in 3D! Want dat is bij deze film echt indrukwekkender/de moeite waard) wil ik eigenlijk wel naar deze film. Wel meer voor de visuals dan voor het verhaal, want dat leek me niet zo sterk, maar we zullen zien. Dat er een short voor zit is mooi meegenomen :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. CHICKEN

    ziet er echt een leuke film uit! heeft misschien wel iets weg van narnia maar voor de rest ziet het er goed uit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.