Fantastisch artwork voor Ronal the Barbarian

Bekijk enkele knappe stukjes artwork voor Ronal the Barbarian

Bekijk enkele verbluffende stukjes concept art en illustraties van de excentrieke karakters uit Ronal the Barbarian, een veelbelovende animatiefilm die meteen opvalt tussen alle brave familiefilms. [geüpdatet]

Bekijk de trailer voor Ronal the Barbarian: een animatiefilm met ballenEnkele weken geleden plaatsten we de geweldige trailer voor Ronal the Barbarian, een extreem mannelijke productie uit Denemarken die een loopje neemt met cultfilms zoals Conan the Barbarian en The Lord of the Rings.

De film wordt geregisseerd door Kresten Vestbjerg Andersen en Thorbjørn Christoffersen en is een productie van Einstein Films.

.

Artwork voor Ronal the BarbarianHet verhaal draait om Ronal, een jonge barbaar met een laag zelfbeeld. Precies het tegenovergestelde van al die gespierde mannen in zijn dorp. Hij is een watje, maar het lot zorgt ervoor dat hij de enige is die zijn dorp van de ondergang kan redden wanneer de gemene Lord Volcazar alle barbaren ontvoert. Als enige overblijver zit er voor Ronal niets anders op dan een gevaarlijke tocht te ondernemen om zijn clan te bevrijden. Onderweg ontmoet hij ook nog Alibert; een slijmerige bard, Zandra; een bloedmooie strijdster en Elric; een metroseksuele elfengids.

Op het artwork vind je naast de hierboven omschreven hoofdpersonages ook nog enkele andere karakters zoals de ijdele bodybuilder Gorak en de rolstoelstrijder Gundar. De enorme griezel op de achtergrond bij Ronal zou wel eens Lord Volcazar kunnen zijn. Helemaal onderaan vind je enkele indrukwekkende stukjes concept art van Kim Syberg.

Ronal barbaren (Ronal the Barbarian) wordt in Denemarken verwacht in de herfst van 2011. De hilarische trailer vind je nog steeds in ons vorige bericht.

Artwork voor Ronal the Barbarian (klik voor hoge resolutie)

Artwork voor de hoofdpersonages uit Ronal the Barbarian

Artwork voor Ronal uit Ronal the Barbarian Artwork voor Alibert uit Ronal the Barbarian Artwork voor Zandra uit Ronal the Barbarian Artwork voor Elric uit Ronal the Barbarian

Personages uit Ronal the Barbarian

Concept art voor Ronal the Barbarian (klik voor hoge resolutie)

Concept art voor Ronal the Barbarian Concept art voor Ronal the Barbarian Concept art voor Ronal the Barbarian

Concept art voor Ronal the Barbarian

(Via DFI, Twitch en FB)

Lees ook:Vijf karakterposters voor Ronal the Barbarian
Lees ook:Nieuwe afbeeldingen uit Ronal the Barbarian
Lees ook:Hilarische trailer voor Ronal the Barbarian (18+)
Lees ook:Pikante motion poster voor Ronal the Barbarian
Lees ook:Pikante trailer voor Ronal the Barbarian (18+)

2 reacties op “Fantastisch artwork voor Ronal the Barbarian

 1. Seppe

  Is het trouwens al iemand opgevallen dat Elric, de metroseksuele elf, zijn pijl verkeerd in zijn boog heeft zitten? De bard doet me met zijn plectrum denken aan Tenacious D: The Pick of Destiny en de gedrochten op de concept art lijken erg goed op de zangers uit Kiss. Ik denk dat er heel wat verwijzingen naar bekende films in deze komedie verwerkt zitten.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kenny

   Seppe nu dat je het zegt :)
   en verwijzingen naar andere films is altijd tof he :)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.