Korte animatiefilm: Higher Bid

Twee boeren worden elkaars grootste concurrenten en je gelooft je ogen niet als je ziet hoever ze daarin gaan… Bekijk dit knappe filmpje van vijf studenten.

Een onschuldig ongelukje zorgt ervoor dat de rivaliteit tussen twee boeren ongekende proporties aanneemt. Ze proberen elkaar steeds weer te overtreffen, zonder stil te staan bij de gevolgen. Een oude wortelkweker verandert in een maniakale Frankenstein en een vrolijke aardappelboer zorgt voor een ware revolutie van de machines à la Terminator.

De korte animatiefilm werd gemaakt door Laurent Boucher, Fabien Bougas, Céline Vivier, Guillaume Dumas en Arseni Fedoseseev, vijf derdejaars-studenten van Bellecour ESIA (École supérieure d’infographie et Animation), een Franse animatieschool in Lyon. De bachelors maakten hiermee een geweldig filmpje dat naast een leuk verhaal ook een creatieve en gevarieerde stijl bevat. Deze studenten hebben zonder twijfel goed geboerd dit jaar.

Korte animatiefilm Higher Bid (2010)

(Via Lineboil)

Lees ook:Korte animatiefilm: Jolie Bobine
Lees ook:Korte animatiefilm: Clean
Lees ook:Korte animatiefilm: Electroshock
Lees ook:Korte animatiefilm: Mäu
Lees ook:Korte animatiefilm: Kichwa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.