Zombie Pet Shop laat kinderen schrikken in 3D

Een Amerikaanse studio werkt aan een animatiefilm met de veelbelovende titel Zombie Pet Shop. Krijgen de kids straks ook een luier bij hun 3D-brilletje?

Variety meldt dat The Animation Picture Company de rechten heeft gekocht van Zombie Pet Shop. Dat script, geschreven door E. L. Katz, zal door de studio worden uitgewerkt tot een animatiefilm die in 3D in de bioscoop verschijnt.

Zombie Pet Shop gaat over een mysterieuze plaag die lelijk huishoudt in een dierenwinkel. Daardoor veranderen alle dieren in zombies. Joey, een eenvoudige hond, gaat op zoek naar het tegengif dat zijn bevriende viervoeters, en de mensen bij wie ze misschien terechtkomen, kan redden.

The Animation Picture Company is een Amerikaans bedrijf dat films animeerde als Garfield’s Fun Fest (2008) en Garfield’s Pet Force (2009). Het deed ook de special effects voor de liveactionfilm rond een ander bekend dier: Scooby-Doo! The Mystery Begins (2009).

Aangezien kinderen de doelgroep zijn van deze film, zullen de dieren uit Zombie Pet Shop er vast niet zo angstaanjagend uitzien als op het bovenstaande plaatje (gemaakt door IsisMasshiro). Beeldmateriaal is er nog niet, maar het onderstaande demonstratiefilmpje bevat wel een compilatie van het voorbije animatiewerk van de studio.

Demo reel van The Animation Picture Company

Lees ook:WrestleMania-trailer
Lees ook:Rob Schneider als ijsbeer in Norm of the North
Lees ook:Scooby-Doo naar het witte doek
Lees ook:Zombigotchi: Brute stop-motionanimatie
Lees ook:Worstelaars in nieuwe Scooby-Doo-film

3 reacties op “Zombie Pet Shop laat kinderen schrikken in 3D

 1. kenny

  die garfield doe pijn aan mijn ogen :( scooby doo vond ik wel goed dus laten we zien eh :)

    /   Beantwoorden  / 
 2. TAZ

  de zombie honden in de film lijken wel wat op die honden uit de bekende resident evil spellen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jeroen

   Quote uit bovenstaand bericht:
   ‘Aangezien kinderen de doelgroep zijn van deze film, zullen de dieren uit Zombie Pet Shop er vast niet zo angstaanjagend uitzien als op het bovenstaande plaatje (gemaakt door IsisMasshiro)’
   .
   De afbeelding is dus maar een sfeerbeeld, gebruikt om dit bericht iets aantrekkelijker te maken voor de bezoekers en een MOGELIJK beeld te schetsen…dus GEEN officieel artwork.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.