Nieuwe Alpha and Omega-film

Bekijk een clip uit het vervolg op de geanimeerde wolvenfilm.

Alpha and Omega (2010), de eerste animatiefilm van het Indische Crest Animation Studios, was niet meteen een grote kaskraker. Toch verschijnt dit jaar een vervolg op de computerprent – al slaat die wel een bioscooprelease over.

De twee wolven Kate en Humphrey zijn de ouders geworden van drie welpjes: Stinky, Claudette en Runt. Ze maken zich klaar om hun eerste winter te vieren, tot de kleine Runt plotseling is verdwenen. Om hem weer thuis te brengen, zullen ze samen de wildernis moeten trotseren, voor de winterse sneeuwval de weg naar huis afsluit.

Onderaan vind je een eerste fragment uit de nieuwe sequel die luistert naar de titel Alpha and Omega 2: A Howl-iday Adventure. De film wordt geregisseerd door Richard Rich, die de eerste produceerde. Het resultaat ligt in Amerika vanaf 8 oktober 2013 in de winkel en zal ook via video on demand beschikbaar zijn.

Clip Alpha and Omega 2

(Via EW)

Lees ook:Twee nieuwe clips uit Alpha and Omega
Lees ook:Meer hondsdolle wolven uit Alpha and Omega
Lees ook:Nieuwe poster en afbeeldingen uit Alpha and Omega
Lees ook:Nieuwe karakterposters voor Alpha and Omega
Lees ook:Een 3D-filmposter voor Alpha and Omega

Eén reactie op “Nieuwe Alpha and Omega-film

  1. TAZ

    dat is leuk nieuws

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.