Bekende namen voor hondenfilm

Bekende stemacteurs en en een eerste blik op personages uit Robodog.

Marza Animation Planet is een Japanse studio die begon als animatieafdeling van spelletjesmaker SEGA. Na Space Pirate Captain Harlock wordt er nu gewerkt aan een eerste originele computerprent: Robodog.

De film wordt geregisseerd door Henry F. Anderson III (animatieregisseur van Gnomeo & Juliet) en is geschreven door Robert Reece en William Schneider. De plaatjes in dit bericht werpen een eerste blik op de hoofdpersonages KC en Marshall, net als een nog onbekende meid (hun nieuwe baasje?).

Het komische verhaal draait om twee erg verschillende honden. KC (Kinetic Canine) is een opgewekte, energieke en soms iets te enthousiaste robothond, terwijl Marshall een oude, norse, echte hond is die van vaste waarden houdt en weinig geduld heeft met iets nieuws. Het onwaarschijnlijke duo begint samen aan een groot avontuur en leert dat je niet op iemands uiterlijk mag afgaan.

Acteurs Chris Colfer (Glee) en Ron Perlman (Hellboy) lenen hun keelgeluid aan de hoofdpersonages KC en Marshall. Momenteel bevindt de film zich in de preproductiefase; de stemopnamen starten in februari. De internationale distributierechten zijn in handen van de Britse studio Timeless Films.

(Via ComingSoon en ScreenDaily)

Lees ook:Robodog in de maak
Lees ook:Clip uit The Legend of Mor’du
Lees ook:Nieuwe clip uit Thor: Tales of Asgard
Lees ook:Japanse trailer Frozen
Lees ook:Bekijk Dexter Early Cuts aflevering 2: Gene Marshall

Eén reactie op “Bekende namen voor hondenfilm

  1. TAZ

    de eerste plaatjes zien er alvast goed uit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.