Eerste beelden Postman-prent

De bekende postbode krijgt zijn eigen film.

Zoals in 2011 werd aangekondigd, krijgt Postman Pat zijn eigen animatiefilm. Het personage is vooral bekend uit de gelijknamige tv-serie van Britse bodem, die bij ons verscheen onder de titel Pieter Post. De reeks verscheen voor het eerst op BBC1 in 1981.

In de avondvullende bioscoopfilm neemt Pat deel aan een nationale talentenjacht. Wanneer blijkt dat de vriendelijke postbode een gouden stem bezit, begint hij te dromen van een nieuw leven als een rijke, beroemde zanger. Zal hij zijn geliefde vrienden in Greendale in de steek laten? En zal hij zich laten vervangen door vreemde robots die de post bezorgen?

Helaas moest de oude, vertrouwde stop-motiontechniek wijken voor computeranimatie die er nogal goedkoop uitziet. Dat ook de eenvoudige belevenissen werden vervangen door een hip verhaal over een populaire zangwedstrijd, zorgt ervoor dat een groot deel van de nostalgische uitstraling van Postman Pat verloren gaat.

De prent wordt geregisseerd door Mike Disa (Hoodwinked Too! Hood vs. Evil). Het script is van Kim Fuller en Annika Bluhm. Stephen Mangan, Rupert Grint, David Tennant en Jim Broadbent lenen hun stem aan de personages. Wanneer Pat zingt, hoor je Ronan Keating. Het resultaat verschijnt in de Britse zalen op 23 mei 2014.

Trailer Postman Pat: The Movie

(Via HUG)

Lees ook:Nieuwe Postman-trailer
Lees ook:Postman Pat krijgt eigen bioscoopfilm
Lees ook:Shaun-special in de maak
Lees ook:Discussieer mee over Ice Age en win!
Lees ook:Eerste clip Superman Unbound

2 reacties op “Eerste beelden Postman-prent

  1. TAZ

    ziet er best goed uit.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Gijs Grob

    Eeuwig zonde dat ze de oorspronkelijke stop motion hebben ingeruild voor computeranimatie die i.t.t. bijvoorbeeld de Tumblies niet probeert de stop motion feel te reproduceren…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.