Rabbids-film in de maak

De maffe konijnen maken de sprong naar het witte doek.

De Raving Rabbids zijn allang niet meer de schattige schurken uit de Rayman-videospelletjes. De dolle konijnen – bekend van hun kreet ‘Bwaaah!’ – zijn ondertussen terug te vinden in strips, games en speelgoed. Sinds vorig jaar hebben ze ook een televisieserie (Rabbids Invasion) en een pretparkattractie (The Rabbids Time Machine) in Frankrijk.

Rabbids Invasion is een productie van Ubisoft Motion Pictures, Nickelodeon en France Télévisions. De afleveringen van Les Lapins Crétins blijken ook in Amerika ontzettend populair en werden op vijf maanden tijd meer dan 165 miljoen keer bekeken.

Door hun succes op het kleine scherm maken de langoren straks de overstap naar het grote scherm. De filmafdeling van spelletjesmaker Ubisoft en Sony Pictures Entertainment werken samen aan een eerste bioscoopfilm.

“Sony Pictures heeft enorm veel ervaring met het ontwikkelen van hybridefilms van live action en animatie die wereldwijd succesvol zijn, waardoor ze een ideale partner zijn voor wat we met de Rabbids-film willen bereiken”, aldus Jean-Julien Baronnet, executive director van Ubisoft Motion Pictures. Die uitspraak doet vermoeden dat het resultaat een combinatie wordt van live action en computeranimatie – net zoals de bekende The Smurfs-films van Sony.

Behalve de Rabbids werkt Ubisoft ook aan vele andere verfilmingen (live action) van hun games, waaronder Assassin’s Creed, Splinter Cell, Ghost Recon, Far Cry en Watch Dogs.

(Via ComingSoon)

Lees ook:Aardman maakt Raving Rabbids-serie
Lees ook:Raving Rabbids ontmoeten Christopher Columbus
Lees ook:Raving Rabbids op zoek naar de graal
Lees ook:Ubisoft gaat animatiefilms maken
Lees ook:Vervolg op Starship Troopers in de maak

Eén reactie op “Rabbids-film in de maak

  1. TAZ

    leuk nieuws alvast

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.