Paddington-teaser

Eerste blik op de bioscoopfilm over de bekende beer.

Dit jaar verschijnt Paddington, de eerste bioscoopfilm gebaseerd op de bekende kinderboeken van Michael Bond. De prent wordt geregisseerd door Paul King (Come Fly With Me, The Mighty Boosh) en heeft David Heyman (Harry Potter) als producent.

In de adaptatie belandt een jonge beer uit de jungle van Peru in de drukke stad Londen. In het station van Paddington wordt hij gevonden door de familie Brown, die gauw zal merken dat de beer voor heel wat komische problemen zorgt. Het wordt zelfs spannend wanneer hij wordt opgemerkt door een taxidermiste met snode plannen.

Het schattige hoofdpersonage wordt met de computer geanimeerd (door de Londense VFX-studio Framestore), de rest van de film bestaat uit echte acteurs. Colin Firth spreekt de stem in van Beertje Paddington. De menselijke rollen zijn weggelegd voor Nicole Kidman (taxidermiste Millicent), Hugh Bonneville (Mr. Brown), Sally Hawkins (Mrs. Brown), Julie Walters (Mrs. Bird) en Jim Broadbent (Mr. Gruber). Het resultaat wordt in december 2014 in de bioscoop verwacht.

Eerste teaser

(Via Yahoo)

Lees ook:Paddington-trailer
Lees ook:Nieuwe Paddington-trailer
Lees ook:StudioCanal maakt Paddington Bear-film
Lees ook:Eerste details over Paddington-film
Lees ook:Eerste poster voor MacFarlane’s TED

2 reacties op “Paddington-teaser

  1. peter

    Word dit dan eindelijk de eerste goede ggi kinderfilm?.

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    Deze trailer ziet er al best leuk uit

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.