Krokodillenscène uit The Wild online

Disney heeft een complete scène uit The Wild vrijgegeven! Je kunt hem hier, of hieronder bekijken, of downloaden voor je iPod. Het is een scène waarin de leeuw, de giraf, de slang en de koalabeer op zoek zijn naar het Vrijheidsbeeld. Ze komen op de een of andere manier in het riool terecht, waar ze op twee krokodillen stuiten die ooit als jonkies door de wc zijn weggespoeld toen ze iets te groot werden voor een terrariumpje. Wat valt er op?
New York
De scène is heel even spannend, maar is vooral grappig bedoeld. Helaas komen de meeste grapjes wat flauw of geforceerd over. Vooral de dubbelzinnige lik-grapjes van de koalabeer (aan het begin van de scène) zijn wel heel erg flauw. Leuk is wel als de twee krokodillen als twee rasechte Newyorkers met elkaar in discussie gaan hoe ze die ‘toeristen’ de snelste route naar het Vrijheidsbeeld kunnen uitleggen.

Madagascar
Al met al ben ik nog niet helemaal overtuigd dat The Wild een topfilm is. Het voelt nog steeds een beetje als een herhaling van Madagascar. Ik wacht vol spanning af op meer…

Lees ook:CORE’s eerstvolgende animatiefilm pas in 2010
Lees ook:The Wild alsnog een hit. Op dvd.
Lees ook:The Wild is een flop
Lees ook:De trailer van Toy Story 2 Requiem
Lees ook:Korte animatiefilm: Wild Life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.