Disney tekenles in Dordrecht en Rotterdam door Rubén Procopio

Als je altijd al tekenles hebt willen volgen bij een echte Disney tekenaar is dit je kans. Rubén Procopio is een ervaren tekenaar en sculptor en heeft gewerkt aan een lange lijst van Disney klassiekers: The Fox and The Hound, The Black Cauldron, The Great Mouse Detective, Oliver & Co., Rescuers Down Under, The Little Mermaid, Beauty and the Beast, Aladdin, The Lion King, Pocahontas, Hunchback of Notre Dame, Mulan, Tarzan, Atlantis en Home on the Range,…

Hij werkt nu voornamelijk als maquette sculptor en geeft workshops in heel de wereld. Zo een workshop kan je dinsdag 25 september en woensdag 26 september volgen in Dordrecht in de Magicstore. Je betaalt 10 euro inschrijfgeld en ontvangt bij betaling een waardebon voor 10 euro bij de Magicstore. De inschrijvingen zijn beperkt tot 120 mensen per avond dus vooraf inschrijven is noodzakelijk.

Het programma
Het programma in Dordrecht ziet er als volgt uit:
• U gaat in een workshop tekenen, samen met Ruben 
• U krijgt een film te zien hoe de beelden worden geselecteerd, ontworpen en na goedkeuring gemaakt en uiteindelijk handgeschilderd worden. 
• Ook is er de première van de beelden die het 4e kwartaal uit gaan komen. 
• Er is een loterij en prijsuitreiking van o.a. speciaal Disney materiaal aan het eind van de avond. 
• Op een van de avonden een optreden van Jerry Given.

Workshops in Rotterdam
Rubén Procopio brengt niet alleen een bezoek aan Dordrecht. Je kan hem zondag 30 september ook aan het werk zien in Rotterdam bij de Collectorscompany. De inkom is gratis en er worden drie workshops gegeven in de namiddag. Gedurende deze workshops, zal Ruben zijn kunsten als Disney-tekenaar vertonen, al uw vragen beantwoorden, een sneakpeak-presentatie geven van de nieuwe WDCC-beelden én een signeersessie geven. Telefonisch reserveren is noodzakelijk. 

Update extra data: 
27 September: The Collectors Closet in IJmuiden
28 September: Acme Moviestore in Scheveningen.
(Met dank aan Michelangelo op het Disneyinfo.nl forum)

Lees ook:Geniet (nogmaals) van Mary and Max op groot scherm
Lees ook:Win een prachtige avond in het teken van Sneeuwwitje
Lees ook:Heel wat Disney/Pixar-films krijgen 3D-release
Lees ook:Win een prachtige avond over Sneeuwwitje [update]
Lees ook:Gratis naar de masteranimaties AKV | St. Joost

2 reacties op “Disney tekenles in Dordrecht en Rotterdam door Rubén Procopio

  1. Govert

    En nog méér tekenwerk doet Rubén Procopio op zaterdag 29 september 2007 in Alkmaar bij Galerie “Fi Donc” Animatiekunst. Dit is een dagevenement dat begint om 11.00 uur. Met een grote verloting van o.a. een beeld van EUR 1.995,-.

    Voor informatie zie http://www.fi-donc.nl/events.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.