Teaserposter Disney’s Bolt

Animated News brengt ons de exclusieve nieuwe poster van de Disney animatiefilm Bolt. Veel kan je er spijtig genoeg niet uit opmaken en ook al dient de poster slechts als teaser, het spreekt niet bepaald tot de verbeelding.

Bolt is een Disney animatiefilm gepland voor een Amerikaanse release op 26 november 2008. De animatiefilm wordt geregisseerd door Chris Williams, de man achter het hilarische The Emperor’s New Groove en Mulan.

Bolt, een bekende tv hond leidt een zorgeloos bestaan in Hollywood. Hij leeft op de set van zijn hit tv show American Dog waarin hij de rol van superhond speelt. Samen met de twaalfjarige Penny bestrijdt hij de criminaliteit. Met zijn superkrachten kan Bolt met slechts één blaf slechteriken bevriezen. Bolt heeft echter één groot probleem: niemand heeft hem ooit verteld dat hij niet écht een superhond is. De muren waar hij op de set door springt zijn van karton en Penny is slechts een ingehuurde actrice die betaald wordt om zijn beste vriendin te spelen. Wanneer iedereen ’s avonds naar huis gaat, blijft Bolt in zijn gekende wereldje op de set slapen.

Tot de hond zich op een dag, door één of andere onhandige fout, in een UPS doos bevindt met bestemming New York. Zo ver van huis besluit Bolt door middel van zijn superkrachten de weg terug te vinden. De gedesillusioneerde ‘superheld’ heeft duidelijk hulp nodig om zijn bestemming zonder kleerscheuren te bereiken. Gelukkig ontmoet hij de kat Mr. Mittens en de hamster Rino, een grote fan van zijn tv-show. Onderweg beseft Bolt al snel dat zijn superkrachten toch niet zo super zijn.

De teaser-trailer van Bolt zou net zoals de langverwachte Goofy short: How to Hook Up Your Home Theater voor National Treasure 2 in de bioscoop worden uitgezonden.

Lees ook:
- Wat brengt de toekomst voor Disney/Pixar: het volledige overzicht 
- Goofy is terug … en goed!

Lees ook:Disney’s Bolt in de bioscoop
Lees ook:Bolt vs. Hercules
Lees ook:Nieuwe Bolt poster
Lees ook:Extreme Makeover voor Bolt
Lees ook:Hamster uit Bolt in kortfilm Super Rhino

3 reacties op “Teaserposter Disney’s Bolt

  1. www.gelder.tk

    wordt ongetwijfeld weer een kerst hit ondanks dat niemand weet waar het overgaat ;-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wendy

    Idd gelder, je kan bij elk bericht op lees verder klikken, dan krijg je het in zijn geheel te zien;

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.