Update Tim Burtons Alice in Wonderland

Tim Burtons Alice in Wonderland is een project omgeven door hoogstaande verwachtingen. Een verhaal van zulk kaliber, geregisseerd door Burton inclusief de samenwerking van een aantal acteurs om u tegen te zeggen, wordt op de voet gevolgd.

Naast de reeds gekende castleden: Johnny Depp (Mad Hatter), Anne Hathaway (The White Queen), Helena Bonham Carter (The Red Queen) en Mia Wasikowska (Alice) zijn weer enkele nieuwe namen opgedoken. Zijn bevestigd: Alan Rickman als de Caterpillar (de waterpijp rokende rups), Crispin Glover als de Knave of Hearts (harten boer), Michael Sheen als The Cheshire Cat, Christopher Lee wiens rol nog niet bekend is en Matt Lucas uit Little Britain als Tweedledee én Tweedledum. (Nog) niet bevestigd: de vermaarde Stephen Fry.

Alan Rickman heeft in een recent interview laten vallen dat Alice in Wonderland niet alleen een mix zou zijn van live-action en de motion-capture techniek, maar dat ook stop motion te pas zou komen. De kans is reëel dat de acteur zich vergist, maar het is ongetwijfeld de moeite om al even bij de mogelijkheden stil te staan. Muziek wordt (hoera!) verzorgd door Danny Elfman, componist van o.a. The Nightmare Before Christmas en ook bekend als de zangstem van Jack Skellington.

Alice in Wonderland wordt op 5 maart 2010 in de Amerikaanse zalen verwacht. Een datum voor de lage landen is nog niet bekend.

Alice in Alice in Wonderland

Lees ook:Johnny Depp is de Mad Hatter in Burtons’ Alice in Wonderland
Lees ook:Tim Burton verfilmt Frankenweenie én… Alice in Wonderland!
Lees ook:Anne Hathaway & Helena Bonham Carter in Alice in Wonderland
Lees ook:Wonderlijke eerste plaatjes uit Alice in Wonderland
Lees ook:Eerste trailer Tim Burtons Alice in Wonderland

Eén reactie op “Update Tim Burtons Alice in Wonderland

  1. David

    Mijn god! Kan dit nog stuk? Ik kijk hier echt naar uit :D Moet het boek nog lezen.. heb het hier al jaren liggen xD

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.