Nederlandse en Vlaamse trailers Rapunzel

De correcte trailers voor de Nederlands en Vlaams gesproken versies van het nieuwe geanimeerde sprookje van Rapunzel staan online.

Nadat in een vorig bericht de Nederlandse trailer verkeerd werd bestempeld als de Vlaamse versie, kun je onderaan de juiste clips voor de nagesynchroniseerde versies bekijken en beluisteren. De eeuwige taalstrijd over welke versie het mooiste klinkt kan weer lekker losbarsten.

In Rapunzel, de nieuwste animatiefilm van de Walt Disney Animation Studios, belandt de beruchte en charmante bandiet Flynn Rider per toeval in de toren waar Rapunzel al jarenlang zit opgesloten. De komst van de mysterieuze kerel geeft een hele nieuwe wending aan het leventje van de jonge meid. Rapunzel, het bekende sprookjesfiguur met goudblond haar van wel twintig meter lang, heeft nog nooit een voet buiten de toren gezet, maar dankzij Flynn gaat er weldra een hele nieuwe wereld voor haar open…

Tangled, of Rapunzel zoals de film bij ons blijft heten, verschijnt vanaf 1 december 2010 in de Nederlandse en Belgische bioscopen (ook in 3D). De originele, Engels gesproken trailer voor de animatiefilm vind je nog steeds in dit bericht.

Nederlandse trailer voor Rapunzel

Vlaamse trailer voor Rapunzel

Lees ook:Nieuwe Nederlandse en Vlaamse trailer voor Rapunzel
Lees ook:Nederlandse trailer voor Rapunzel
Lees ook:Nederlandse en Vlaamse stemmen voor Rapunzel
Lees ook:Twee nieuwe trailers voor Rapunzel
Lees ook:Concept art: De wapperende lokken van Rapunzel

8 reacties op “Nederlandse en Vlaamse trailers Rapunzel

 1. Jeroen

  De trailer was ook te zien voor Toy Story 3 (Voor één of andere redenen tonen ze nu vlaamste trailers als je naar een Engelstalige film gaat gaan kijken bij Kinepolis, go figure.)
  .
  Op het groot scherm zie je toch dat “levend schilderij” concept terug.

  Niet echt in de personages maar vooral dan in de achtergronden, het shot waar ze zichzelf rond de boom slingert zag er dan ook prachtig uit op het witte doek.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Seppe

   Jep, op het moment van die Vlaamse trailers check ik altijd of ik wel de juiste zaal binnen ben gegaan. De trailer zag er niet verkeerd uit op groot scherm. :)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Jeroen

    Haha, jij ook? Ik was al halfvloekend mijn ticket aan het nakijken toen de trailer van ‘Shrek: voor eeuwig en altijd’ aan het spelen was. :D

      /   Beantwoorden  / 
 2. paultje

  en toch vind ik als hollander de vlaamse versie leuker klinken

  go figure that!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Misha

  OMG Josje Huisman (K3) gaat de stem van Rapunzel doen! En Marcel Veenendaal (Di-Rect) gaat de stem van Flynn doen!! Zoo cool!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Sanjay

   In welke versie: Nederlands Of Vlaams?

     /   Beantwoorden  / 
 4. Rudi

  Ik vind het echter superjammer dat de muziek niet de originele score/muziek is! Dus, het blijft in spanning afwachten hoe de score van Alan Menken zal klinken!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Sanjay

  Ik las net op wikipedia dat Tangled in het nederlands betekent: Verstrikt

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.