Rapunzel en Flynn in vliegende vaart

De hoofdpersonages uit Tangled (Rapunzel) prijken op de cover van het volgende nummer van Disney 23, een magazine voor fans van alles wat uit de studio’s van Walt Disney komt.

De pittige meid Rapunzel en de beruchte boef Flynn slingeren in ware Tarzan-stijl door het uitgestrekte bos. Op de achtergrond zie je de afgelegen toren waar de langharige Rapunzel jarenlang zat opgesloten. Dat verandert allemaal nadat Flynn per toeval haar eenzame locatie ontdekt…

Rapunzel verschijnt vanaf 1 december 2010 in de Nederlandse en Belgische bioscopen. De originele trailer voor de animatiefilm (ook in 3D) vind je nog steeds in dit bericht.

Nieuwe cover voor het D23-magzine

(Via D23)

Lees ook:Concept art: “Niemand valt Rapunzel lastig, jochie”
Lees ook:Nederlandse en Vlaamse trailers Rapunzel
Lees ook:Nederlandse trailer voor Rapunzel
Lees ook:Nieuwe Nederlandse en Vlaamse trailer voor Rapunzel
Lees ook:Prachtige nieuwe plaatjes voor Rapunzel

Eén reactie op “Rapunzel en Flynn in vliegende vaart

  1. Jules Vismale

    Of Rapunzel een leuke Disneyfilm wordt weet ik niet maar ik hoop anders dat er nóg een aantal sprookjes van Grimm als tekenfilm zouden kunnen uitkomen. Sneeuwwitje en Rozerood zou uitstekend geschikt zijn als tekenfilm waarbij de twee meiden iets grappiger moeten overkomen, niet alleen de beer een betoverde prins zou zijn maar zijn broer bijvoorbeeld in de adelaar is veranderdin en de vis bijvoorbeeld een neef van hen. De ondankbare dwerg zou de leider kunnen zijn van een heel leger van (grote) dwergen die op de schatten van de beer jagen en de meisjes ontvoeren. Maar ook sprookjes als de Ganzenhoedster, de Drie Mannetjes in het bos of Vogel Grijp zouden geschikt zijn als tekenfilms.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.