Nieuwe afbeeldingen uit Mars Needs Moms

Bekijk een handvol nieuwe plaatjes uit Mars Needs Moms, de nieuwe animatiefilm over een jongen wiens moeder wordt ontvoerd door marsmannetjes.

Eerder deze week verscheen de eerste trailer voor Mars Needs Moms, de laatste film van ImageMovers Digital. In 2011 sluit Disney de deuren van de motion-capturestudio die achter films zat zoals The Polar Express, Monster House, Beowulf en A Christmas Carol.

Het is jammer dat de makers voor deze levenloze animatietechniek kozen. Stel je voor dat dit leuke verhaal werd uitgewerkt als een tekenfilm in dezelfde stijl als de knappe tekeningen uit het kinderboek… Een gemiste kans.

Het verhaal draait om Milo, een jongen die niet begrijpt waarom moeders zo geliefd zijn over de hele wereld. Moeders zijn toch alleen maar slavendrijvers die je verplichten om je broccoli op te eten? Maar als enkele marsmannetjes op een dag zijn moeder ontvoeren, ontdekt Milo wat zijn moeder echt voor hem betekent en is hij vastbesloten om haar uit de handen van de buitenaardse kidnappers te redden.

Mars Needs Moms wordt in de Belgische bioscopen verwacht op 20 april 2011 en in de Nederlandse op 27 april 2011. Meer over de film, die ook in 3D verschijnt, vind je hier.

Nieuwe afbeeldingen uit Mars Needs Moms (klik voor hoge resolutie)

(Via Stitch Kingdom)

Lees ook:Eerste afbeelding uit Mars Needs Moms
Lees ook:Eerste trailer voor Mars Needs Moms
Lees ook:Nieuwe trailer voor Mars Needs Moms
Lees ook:Eerste filmposter voor Mars Needs Moms!
Lees ook:Stay Cool-trailer voor Mars Needs Moms

3 reacties op “Nieuwe afbeeldingen uit Mars Needs Moms

 1. peter

  toch vind ik hem wel wat hebben

    /   Beantwoorden  / 
 2. Hans W.

  De trailer vond ik behoorlijk tenenkrommend, maar dat lag niet aan de mocap, maar eerder aan de realistisch ogende menselijke personages. Een even diepe ‘uncanny valley’ als “The Polar Express”.
  Waarom zijn ze niet op het pad van “Monster House” verder gegaan? Daar werd de mocap tenminste op een creatieve manier gebruikt, net als bij “Happy Feet”…
  En gaat 3D het eind van 2011 halen?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Rex

  Zo zonde he!
  Die illustraties van het boek zagen er idd erg leuk uit. De designs van de aliens ook, lekker wacky…

  Maar de tyrailer was echt verschrikkelijk…schreeuwerig en lelijk…echt jammer. Heb t boek nooit gelezxen maar t concept ervan dat aliens moeders kidnappen omdat ze daar te weinig van hebben klinkt onwijs leuk…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.