Kleurrijke filmposter voor Winnie the Pooh

Na de vorige ‘Oh Pooh’-affiche werd nu een tweede, kleurrijke filmposter uitgebracht voor het nieuwe avontuur van Winnie the Pooh en zijn bekende vrienden.

Walt Disneys nieuwste, handgetekende animatiefilm brengt een nieuw avontuur voor Pooh, Tigger, Rabbit, Piglet, Kanga, Roo, Owl, Eeyore en Christopher Robin. Zo gaan ze op zoek naar een nieuwe staart voor Eeyore in het Hundred Acre Wood (het Honderd Bunderbos) en gaan ze ook op jacht naar een Backson, een geheimzinnig wezen.

De tekenfilm wordt geregisseerd door Stephen Anderson en Don Hall. Veteraan Jim Cummings leent zijn stem aan Winnie the Pooh en Tigger. Verder hoor je ook nog Craig Ferguson (Owl), Tom Kenny (Rabbit), Bud Luckey (Eeyore) en Travis Oates. Niemand minder dan John Cleese neemt de rol van verteller op zich en Zooey Deschanel zingt een nieuwe versie in van het bekende Pooh-lied.

De nieuwe Winnie the Pooh wordt in de lente van dit jaar verwacht. De Nederlandse releasedatum staat voorlopig op 21 april 2011. De trailer voor de traditionele tekenfilm vind je in dit bericht.

(Via Scannain – Klik op de poster voor hoge resolutie)

Lees ook:Eerste teaserposter voor Winnie the Pooh
Lees ook:Eerste trailer voor de nieuwe Winnie the Pooh
Lees ook:Nieuwe karakterposters voor Winnie the Pooh
Lees ook:Nieuwe plaatjes voor tekenfilm Winnie the Pooh
Lees ook:Lekkere filmposter voor Winnie the Pooh

3 reacties op “Kleurrijke filmposter voor Winnie the Pooh

 1. Rachelle

  Ben echt benieuwd wie de stem van Pooh nu zal gaan inspreken, of is dat al bekend?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Peter G

  Ik ben echt blij dat er weer handgetekende producties zijn bij Disney.De film “The princess and the frog” sprak me heel erg aan. Dr. Facilier is een leuke bad guy.

  Rapunzel was echt weer een classic met moderne shit erin verwerkt (computer-generated imagery :P ). En nu een nieuwe Winnie the Pooh classic :) , ik had zelf liever een nieuwe classic gewild. Maar gelukkig zijn ze wel weer goed bezig met 2d.

  Weet iemand of “King of the elves” nog door gaat? Deze staat namelijk nog wel vermeld op de website van pathe (bij de agenda, ik geloof in 2012).

    /   Beantwoorden  / 
  1. Seppe

   Officieel niet, maar het gerucht gaat dat er achter de schermen aan een nieuwe versie van het verhaal wordt gewerkt (zie vorig bericht). Zodra er meer nieuws is, lees je dat uiteraard op deze site.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.