Nieuwe filmposters voor Mars Needs Moms

Bekijk drie nieuwe karakterposters voor Mars Needs Moms.

De nieuwste (en laatste) motion-capturefilm van ImageMovers vertelt het verhaal over een jongen die zijn moeder wil redden nadat ze werd ontvoerd door enkele marsmannetjes. Vorige maand verschenen enkele afgrijselijke plaatjes voor de animatiefilm, maar zopas werden drie nieuwe karakterposters vrijgegeven.

De eerste is van Gribble, een vrolijke uitvinder en de enige mens op Mars – tot Milo en zijn moeder ook op de planeet belanden. Op de tweede staat Wingnut, de gekke leider van de Hairy Tribe Guys, die eigenlijk veel slimmer is dan je zou vermoeden. Op de laatste poster vind je Ki, een graffitikunstenaar en een van de hipste meiden op Mars.

De animatiefilm wordt in België in de bioscoop verwacht op 20 april 2011 en in Nederland op 27 april 2011. Mars Needs Moms verschijnt uiteraard ook in 3D. De trailer, filmposter en meer afbeeldingen uit de animatiefilm vind je in onze vorige berichten.

Karakterposters voor Mars Needs Moms (klik voor hogere resolutie)

(Via FB)

Lees ook:Eerste trailer voor Mars Needs Moms
Lees ook:Eerste afbeelding uit Mars Needs Moms
Lees ook:Nieuwe afbeeldingen uit Mars Needs Moms
Lees ook:Nieuwe trailer voor Mars Needs Moms
Lees ook:Eerste filmposter voor Mars Needs Moms!

2 reacties op “Nieuwe filmposters voor Mars Needs Moms

 1. Iris

  Gribble doet me echt zóveel denken aan Long John Silver uit Treasure Planet!

    /   Beantwoorden  / 
 2. max

  Wat een teleurstelling ! Ik lees net op Nederlandse websites dat de release in Nederland uitgesteld is van 27 april naar 28 september dit jaar . In België daarentegen zijn er geen gevolgen voor de release datum .

  Mvg Max

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.