Stay Cool-trailer voor Mars Needs Moms

Een nieuwe “Stay Cool”-trailer voor Mars Needs Moms. Inclusief flauwe rap.

Disneys Amerikaanse promotiecampagne voor de motion-capturefilm Mars Needs Moms draait op volle toeren. De nieuwe Stay Cool-trailer is een hyperactieve montage waar een kinderachtige rap overheen werd geplakt. Een greep uit de lyrics: “Can’t even tell / Is that a boy or a girl? / They look so nasty / Make a robot hurl”. Geweldig veelbelovend…

Het verhaal draait om Milo, een jongen die niet begrijpt waarom moeders zo geliefd zijn over de hele wereld. Moeders zijn toch alleen maar slavendrijvers die je verplichten om je broccoli op te eten? Maar als enkele marsmannetjes op een dag zijn moeder ontvoeren, ontdekt Milo wat zijn moeder echt voor hem betekent en is hij vastbesloten om haar uit de handen van de buitenaardse kidnappers te redden.

De animatiefilm wordt in België in de bioscoop verwacht op 20 april 2011. De Nederlandse release is onverwacht opgeschoven naar 28 september 2011. Mars Needs Moms verschijnt ook in 3D. Meer over de buitenaardse film vind je in onze vorige berichten.

Nieuwe trailer voor Mars Needs Moms: Stay Cool

(Via Stitch Kingdom)

Lees ook:Eerste afbeelding uit Mars Needs Moms
Lees ook:Eerste trailer voor Mars Needs Moms
Lees ook:Nieuwe trailer voor Mars Needs Moms
Lees ook:Eerste filmposter voor Mars Needs Moms!
Lees ook:Afgrijselijke afbeeldingen uit Mars Needs Moms

4 reacties op “Stay Cool-trailer voor Mars Needs Moms

 1. kenny

  het wordt niets deze film :)

    /   Beantwoorden  / 
 2. peter

  dit en winnie the pooh maar krijgt disney nog meer films dit jaar

    /   Beantwoorden  / 
 3. Tünde

  Wat een ongelooflijk slechte rap inderdaad, het wordt bijna grappig. ‘t Is ook echt zo’n sausje geworden, zulke rap songs voor films, bedoeld om zo’n trailer cool te maken ofzo… Net als bij Megamind, al vond ik die rap wel beter dan deze.

    /   Beantwoorden  / 
 4. tsss

  Ze zijn bij Disney compleet de weg kwijt….
  Wat een niets zeggende clip, zoals alle vorige clips, en wat een complete ‘waste of money’.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.