Breathed reageert op flop Mars Needs Moms

De auteur reageert met een cartoon op het non-succes van de animatiefilm.

Enkele dagen geleden schreven we hoe Disney heeft besloten om Mars Needs Moms niet in de Nederlandse en Belgische bioscopen uit te brengen, na het teleurstellende onthaal in Amerika. Om mezelf even te citeren: “Ik heb nooit begrepen waarom de studio het leuke verhaal van Berkeley Breathed met motion capture wilde maken. De studio bewijst dat ze in deze tijd zowel knappe films in 2D (Winnie the Pooh) als in 3D (Rapunzel) kan maken. Waarom dan kiezen voor een techniek die – wat het nabootsen van menselijke personages betreft – nog steeds niet op punt staat?”

Aan de hand van een cartoon reageert illustrator/schrijver/cartoonist Berkeley Breathed nu ook op de flop van Mars Needs Moms. De auteur van het kinderboek waarop de film gebaseerd is, heeft zo te zien ook zijn twijfels bij het uiterlijk van de film. Terecht. Op de afbeelding is te zien hoe de aliens – zoals ze werden getekend in het kinderboek – met verbazing (en onbegrip?) staren naar een afbeelding van hoe ze in de film werden weergegeven.

In een van onze eerste berichten over deze animatiefilm vind je meer afbeeldingen uit het kinderboek. Stel je voor dat ze in dezelfde warme stijl een tekenfilm hadden gemaakt, in plaats van een koele motion-capturefilm…

(Via THR)

Lees ook:Eerste afbeelding uit Mars Needs Moms
Lees ook:Dan Fogler binnenkort te zien in Mars Needs Moms
Lees ook:Eerste filmposter voor Mars Needs Moms!
Lees ook:Mars Needs Moms! komt dichterbij
Lees ook:Afgrijselijke afbeeldingen uit Mars Needs Moms

Eén reactie op “Breathed reageert op flop Mars Needs Moms

  1. peter

    dan komt de film zeker ook eerde in nederland uit

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.