Russ Edmonds tekent Tigger

Leer van een Disneylegende hoe je de guitige Tigger tekent.

Zoals we schreven in onze lovende recensie over Winnie the Pooh werden voor de nieuwe tekenfilm van Walt Disney heel wat bekende animators ingeschakeld om de bekende bewoners van het Honderd Bunderbos tot leven te brengen.

Andreas Deja was de supervising animator van Tigger, maar toch is het zijn collega Russ Edmonds die deze tekenles geeft. De man heeft in het verleden aan heel wat grote tekenfilms van de studio meegewerkt, waaronder The Princess and the Frog, Atlantis: The Lost Empire, Tarzan, The Hunchback of the Notre Dame, The Lion King, Aladdin, Beauty and the Beast, The Rescuers Down Under en The Little Mermaid.

In het onderstaande fragment laat de man zien hoe je Teigetje tekent. Voor wie, na het zien van de leuke tekenfilm, wil weten hoe de karakters op papier worden geboren. Onderaan in dit bericht vind je zowel de originele versie als de Nederlandstalige dub.

Winnie de Poeh draait nog steeds in de Nederlandse en Belgische bioscoopzalen. Afbeeldingen, artwork, videoclips en meer informatie vind je in onze vorige berichten.

Op zoek naar meer tekentips en leuke weetjes over de karakters? Dan kun je in dit bericht van Mark Henn leren hoe je Winnie de Poeh tekent.

Russ Edmonds tekent Tigger

Russ Edmonds tekent Tigger (Nederlandse dub)

Lees ook:Mark Henn tekent Winnie the Pooh
Lees ook:Nieuwe karakterposters voor Winnie the Pooh
Lees ook:Andreas Deja tekent Bambi in zeven stappen
Lees ook:Kleurrijke filmposter voor Winnie the Pooh
Lees ook:Eerste teaserposter voor Winnie the Pooh

Eén reactie op “Russ Edmonds tekent Tigger

  1. lisa

    ik wil nala naar tekenen van de lion king maar dat staat nergend hebben jully nla voor mij a.u.b

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.