2 reacties op “Walt Disney goes retro in Wreck-It Ralph

 1. TAZ

  het bovenste plaatje doet me ook aan de game donkey kong uit de jaren tachtig denken.
  dat was ook zo’n wereld beroemd geworden retro game toen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Vianerd

  Wat cool! Ik zie inderdaad echt wel een Donkey Kong-tintje in die afbeeldingen. En dat heeft niets te maken met mijn Donkey Kong-obsessie… hoop ik. Haha! Serieus, ik kan echt uuuurenlang over die spellen doorpraten. En dan vooral over de DK Country-games. Kremlings en zo. Die krokodillen. Snap je?

  De afbeeldingen zien er cool uit, ik zou er haast nostalgisch van worden!… ik ben pas 15… :P Lijkt me een leuke film!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.