Artwork voor Wreck-It Ralph

Concept art voor Walt Disneys nieuwe animatiefilm.

Wreck-It Ralph is de nieuwste animatiefilm van Walt Disney. Na Tangled (Rapunzel) brengt de studio weer een animatiefilm uit die met de computer wordt geanimeerd en in 3D in de bioscoop verschijnt.

Het verhaal volgt Wreck-It Ralph, de slechterik uit de videogame Fix-It Felix Jr. Zoals de titel al weggeeft, draait zijn hele leven om het vernielen van dingen. Maar eigenlijk droomt hij ervan om net zo geliefd te zijn als Fix-It Felix, de held van het spelletje. Om te bewijzen dat hij ook in staat is om goed te doen, sluipt Ralph stiekem in een andere game (een shooter), maar dat zorgt voor grote problemen…

Via onze Mexicaanse collega’s krijgen we alvast enkele plaatjes te zien die een eerste blik werpen op de fantasievolle locaties. De film belooft namelijk een avontuurlijke reis te worden door (visueel erg verschillende) werelden uit allerlei games. Zo zie je op de onderstaande plaatjes de thuis van Ralph, de actievolle omgeving van het schietspelletje (Hero’s Duty, waar je tegen Cy-Bugs moet vechten) en het suikerzoete land uit het racespelletje (Sugar Rush) van Vanellope von Schweetz.

Meer over het verhaal en de stemmen vind je in onze vorige berichten.

Artwork voor Wreck-It Ralph (klik voor hoge resolutie)

Lees ook:Toffe trailer voor Wreck-It Ralph
Lees ook:Eerste plaatjes uit Wreck-It Ralph
Lees ook:Eerste teaserposter voor Wreck-It Ralph
Lees ook:Bekijk Wreck-It Ralph in actie
Lees ook:Nieuwe blik op Disneys Wreck-It Ralph

9 reacties op “Artwork voor Wreck-It Ralph

 1. TAZ

  steeds meer mooie plaatjes dus.
  vooral het tweede plaatje ziet er veelbelovend uit.
  ik ben benieuwd naar de trailer.

    /   Beantwoorden  / 
 2. esteban

  Ik hoop dat dit geen scheven schaats gaat worden van Disney, want die beelden roepen bij alles behalve de woorden “Disney Classic” op. Met “Tangled”, “Princess and the Frog” en “Pooh” hadden ze weer hoogstaand en tijdloze toevoegingen aan de classic-reeks … Geen idee wat dit gaat geven. Anderzijds, ik ben nu al fan van het plaatje waar Ralph met z’n rug naar ons zit. :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Seppe

   Ik hoor er goede dingen over. Volgens mij is het wel goed dat het geen ‘classic’ lijkt. Na vijftig films mag het wel eens wat nieuws zijn. Princess and the Frog was een mooie terugkeer naar 2D, maar inhoudelijk veel slapper dan Tangled. Winnie the Pooh was erg knap, maar slaagde er niet in om veel mensen naar de bioscoop te lokken. De regisseur van Wreck-It Ralph en enkele andere crewleden komen van The Simpsons, dus die brengen hopelijk iets nieuws naar Disney. Ik ben in elk geval erg benieuwd.

     /   Beantwoorden  / 
   1. esteban

    Betreffende Princess/Frog en Tangled, daar kan ik me niet helemaal in vinden. Op mijn waarderingsschaal staan ze zowat op gelijke hoogte, ze zijn vooral anders. Rapunzel vond ik zelfs wat makkelijker, scenario-gewijs. Ik ben eveneens benieuwd, maar vrees tegelijk ook wat wanneer het er een beetje anti-classic gaat uitzien. Waarom? Telkens wanneer ze bij Disney ietwat afweken van de ‘gewoonlijke formules’ werden ze daarover aangepakt in talloze reviews. Maar al te vaak lezen we dan “Leuk, hip, maar dit hoort niet thuis in het rijtje van Disney Classics.” Wanneer ze dan een oerklassieke classic maken, worden ze ook daarop afgekraakt … “Disney Classics hebben we al te vaak gezien, tijd voor iets nieuws…” Tjah. :) ‘k Heb hier best wel vertrouwen in hoor, het was die moderne game-prent die me wat afschrikt, om eerlijk te zijn.

      /   Beantwoorden  / 
 3. poppie

  knape plaatjes lijkt me een coole film ga hem zeker kijken

    /   Beantwoorden  / 
 4. M

  Ik ben vooral benieuwd vanwege het filmregiedebuut van Rich Moore, de sequentie van The Simpsons Movie niet meetellende (voornamelijk de 3e akte in Springfield). Een visueel genie en erg toffe gast

  En daarbij heb ik een voorliefde voor retro games…

    /   Beantwoorden  / 
 5. Hans W.

  “Megamind” meets “Tron”, met een Disney-sausje? Ben benieuwd…

    /   Beantwoorden  / 
 6. Eline

  Het ziet er alleszins veelbelovend uit! Echt mooie animatie!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.