Muppets-vervolg officieel aangekondigd

Enkele details over The Muppets 2 en het eerste promotieplaatje.

Hoewel we in maart al schreven dat er aan een vervolg op The Muppets wordt gewerkt, maakte Walt Disney het deze week officieel. Niemand minder dan Kermit en Miss Piggy kondigden het vervolg persoonlijk aan op de CinemaCon-beurs in Las Vegas.

James Bobin en Nicholas Stoller (respectievelijk de regisseur en scriptschrijver van de eerste film) werken op dit moment aan het verhaal van de sequel. Acteur Jason Segel, die de mannelijke rol vertolkte van het menselijke personage Gary, keert niet terug.

Disney zou graag willen dat de film al in de zomer van 2013 in de bioscoop verschijnt, maar dat is volgens Stoller niet haalbaar. In een interview onthulde hij dat er nieuwe karakters in de film verschijnen, maar het is niet duidelijk of het gaat om nieuwe acteurs of nieuwe Muppets zoals Walter.

De nieuwbakken Muppet Walter keert in elk geval wel terug in de sequel (je ziet zijn vingers op het promotieplaatje). De bioscoopfilm wordt een “comedy caper” (een komisch avontuur) en deze keer is het Kermit the Frog die de hoofdrol voor zijn rekening neemt.

Interview met Nicholas Stoller

(Via Collider, Coming Soon en Bleeding Cool)

Lees ook:Vervolg op The Muppets in de maak
Lees ook:Eerste blik op de nieuwe Muppetfilm
Lees ook:Clip: The Muppets en hun grootste fan
Lees ook:Meer plaatjes en plotdetails voor The Muppets
Lees ook:Kermit en Miss Piggy klaar voor The Muppets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.