Nieuwe blik op Disney-filmpje Paperman

Bekijk de personages uit Disneys nieuwe, romantische animatiefilmpje.

Eindelijk verschijnt er weer een nieuwe, korte film uit de animatiestudio van Walt Disney. Debuterend regisseur John Kahrs vertelt in Paperman het romantische verhaal over een toevallige ontmoeting in een minimalistisch zwart-wit filmpje dat handgetekende en computeranimatie met elkaar mixt.

Het verhaal speelt zich af in de jaren vijftig en draait om een eenzame jongeman uit New York City. Op weg naar zijn werk ontmoet hij een beeldschone vrouw. Wanneer hij denkt dat hij haar voor altijd kwijt is, merkt hij haar op achter het raam van een wolkenkrabber aan de overkant van de straat. Om de aandacht van het meisje van zijn dromen te trekken, gebruikt hij zijn hart, zijn fantasie, een stapel papier… en een beetje geluk.

Een tijdje geleden verscheen de eerste poster en nu zijn ook enkele stukjes artwork voor Paperman opgedoken. Daarop staan George en Meg, de twee hoofdpersonages uit de korte film, en een vliegertje. Er staat ook een korte ‘paperclip’ online waarin de regisseur iets meer vertelt over het idee.

Paperman heeft op 4 juni zijn wereldpremière op het animatiefestival in Annecy. Daarna gaat de film vooraf aan Wreck-It Ralph, de geanimeerde bioscoopfilm van Walt Disney.

Artwork voor Paperman (klik voor hogere resolutie)

Paperclip – The Idea

Lees ook:Plaatjes uit Disneys Paperman
Lees ook:Concept art van Paperman
Lees ook:Paperman
Lees ook:Poster en plot van Disneys Paperman onthuld
Lees ook:Disneys hoogtepunten uit 2012

Eén reactie op “Nieuwe blik op Disney-filmpje Paperman

  1. 5tarvin

    toch vind ik het gewaagd om zo een filter te doen
    maar mooi is het wel

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.