Nieuwe blik op Disneys Wreck-It Ralph

Een nieuwe blik op twee personages uit Disneys animatiefilm.

Wreck-It Ralph is de nieuwste animatiefilm van Walt Disney. Net zoals Tangled wordt dat een met de computer geanimeerde film die in 3D in de bioscoop verschijnt.

Het verhaal volgt Wreck-It Ralph, de slechterik uit de videogame Fix-It Felix Jr. Zoals de titel al weggeeft, draait zijn hele leven om het vernielen van dingen. Maar eigenlijk droomt hij ervan om net zo geliefd te zijn als Felix, de held van het spelletje.

De film belooft een avontuurlijke reis te worden door visueel erg verschillende werelden uit zowel klassieke als nieuwe games (zie artwork). Allerlei schurken uit bekende spelletjes (zoals Bowser uit Super Mario) zullen ook in de film verschijnen. De retroposter die vorig maand verscheen moest fans van oude 8-bitspelletjes alvast enthousiast maken voor de film.

In dit bericht vind je een nieuwe blik op titelheld Ralph, net als enkele karakterplaatjes van hem en Vanellope von Schweetz. Zij is het meisje dat hij ontmoet in het suikerzoete racespelletje Sugar Rush (en die op de allereerste afbeelding stond die Disney in 2011 vrijgaf). De eerste teaser voor de nieuwe animatiefilm wordt volgende week verwacht.

Wie naar het beroemde animatiefestival in Annecy gaat, kan er op 5 juni een voorstelling bijwonen met een blik op het productieproces van de film, in aanwezigheid van de filmproducent en gevolgd door de première van Paperman.

Character art Wreck-It Ralph (klik op de plaatjes voor hogere resolutie)

[Update: afbeeldingen verwijderd op vraag van Walt Disney]

(Via DisneySoul en Nova)

Lees ook:Artwork voor Wreck-It Ralph
Lees ook:Eerste plaatjes uit Wreck-It Ralph
Lees ook:Nieuwe trailer voor Wreck-It Ralph
Lees ook:Nieuwe trailers voor Wreck-It Ralph
Lees ook:Nieuwe posters voor Wreck-It Ralph

10 reacties op “Nieuwe blik op Disneys Wreck-It Ralph

 1. max

  dan word het wachten op de trailer!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Fear

  Echt zo jammer dat Disney bijna altijd CG-animated movies maakt. Net als Tangled gaat dit ook hoogstwaarschijnlijk komisch getint zijn. De personages zien er nog OK uit, maar als ik hier naar kijk heb ik toch niet het gevoel dat dit door Disney gemaakt is. Eerder een Dreamworks- stijl.

    /   Beantwoorden  / 
  1. DragonMaster

   Welke animatiefilm van Disney is er NIET komisch dan? :) Ik vind Ralph er wel cool uit zien, maar ik hou ook van games dus ik ben bevooroordeeld. Benieuwd naar de trailer!

     /   Beantwoorden  / 
   1. max

    ik vond de andere computer animatie films ook niet echt super leuk, tot rapunzel (tangled) ik vind rapunzel echt super leuk alles verhaal,figuren, wereld enz. dus ik wacht af tot resultaat hopen dat het alleen maar beter word dan rapunzel toch?

      /   Beantwoorden  / 
    1. poppie

     rapuzel is tot nu toe de beste 3d film van disney.
     maar bolt moet je ook niet onderschatten.
     ik hoop dat deze film net zo goed word als de andere 2.
     maar ik hoop echt dat disney weer 2d films maakt daar zitten de disney fans toch meer op te wachten dan 3d films.

       /   Beantwoorden  / 
 3. Kyle Livingston

  I love wreck it ralph looks like he’s going to be a pixar style character in 3d animation (cgi animated) and video game characters/villians will definitely be in it which will become pixar style characters (that means cartoon characters in cgi-animation) and i can’t wait to see it when it comes out on november 2, 2012 and we really need to be quiet when we start watching a feature length cartoon wreck it ralph

    /   Beantwoorden  / 
 4. TAZ

  ik ben benieuwd.
  nu maar hopen dat de trailer vlug komt.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Max

  Trailer komt 6 juni online zegt officiële Disney twitter

    /   Beantwoorden  / 
 6. poppie

  dit word de animatie film van het jaar voor mij

    /   Beantwoorden  / 
  1. max

   hoop ook voor mij met brave :D

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.