Actievolle blik op Planes

Een Top Gun-achtig voorsmaakje van Disneys animatiefilm.

Wat Cars is voor fans van wagens, wordt Planes voor liefhebbers van vliegtuigen. Het nieuwe avontuur is een spin-off van Pixars animatiefilm Cars, maar wordt gemaakt door DisneyToon Studios (bekend van de Tinker Bell-films). De prent vol luchtacrobatiek wordt geregisseerd door Klay Hall.

Het verhaal draait om Dusty, een jong sproeivliegtuigje dat ervan droomt om mee te doen aan een wereldwijde luchtrace, ondanks zijn hoogtevrees. Vorige week werd een waslijst bekendgemaakt van de acteurs die hun stem aan de personages zullen lenen.

Val Kilmer en Anthony Edwards, twee acteurs uit Top Gun (wellicht een van ’s werelds bekendste vliegtuigfilms), spreken de stemmen in van Bravo en Echo. Die twee razendsnelle F-18’s staan samen met spilfiguur Dusty (Dane Cook) centraal in het nieuwe voorsmaakje dat onderaan te bekijken is.

De Nederlandse bioscooprelease staat gepland voor 9 oktober 2013.

Sneak peek Planes

(Via Stitch Kingdom)

Lees ook:De cast van Planes
Lees ook:Nieuwe blik op Planes
Lees ook:Meer beelden uit Planes
Lees ook:Eerste teaser voor Disneys luchtavontuur Planes
Lees ook:Trailer Planes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.