Nieuw artwork Frozen

Een blik op het winterse koninkrijk uit Disneys nieuwe animatiefilm.

Frozen is de eerstvolgende animatiefilm van Walt Disney die geregisseerd wordt door Chris Buck (Tarzan) en Jennifer Lee (Wreck-It Ralph) – de eerste vrouw die voor Disney een avondvullende animatiefilm regisseert.

Het verhaal – dat erg losjes gebaseerd is op De Sneeuwkoningin, een bekend sprookje van de Deense schrijver Hans Christian Andersen – speelt zich af in een vervloekt koninkrijk waar het eeuwig winter is. Het avontuur volgt Anna en Kristoff, die samen op zoek gaan naar Elsa, de Snow Queen. Zij is de oudere zus van Anna en kan als enige een einde maken aan de ijselijke betovering.

Hoewel de film deze winter wordt verwacht, is er nog niet veel beeldmateriaal verschenen voor Frozen. Vreemd genoeg gaf Disney gisteren wel al een teaserfragment vrij voor Big Hero 6, de film die nota bene een jaar na Frozen verschijnt. Via de LA Times is echter wel een nieuw stukje artwork opgedoken (afbeelding onderaan). Daarop is Arendelle te zien, het koninkrijk dat door magie in een eeuwige winter gevangen is.

Frozen wordt net als Tangled een muzikale film die met de computer wordt geanimeerd. De liedjes worden geschreven door Robert Lopez en zijn vrouw Kristen Anderson, die recent meewerkten aan de tekenfilm Winnie the Pooh. De hoofdrollen worden ingesproken door Kristen Bell (Anna), Idina Menzel (Elsa) en Jonathan Groff (Kristoff).

Frozen (in 3D) wordt deze winter in de Nederlandse en Belgische zalen verwacht.

Artwork voor Frozen (klik voor hoge resolutie)

Lees ook:Eerste blik op Anna en Elsa
Lees ook:Eerste beelden Frozen
Lees ook:Jonathan Groff in Frozen
Lees ook:D23: Frozen
Lees ook:Trailer Frozen

2 reacties op “Nieuw artwork Frozen

  1. DragonMaster

    Heel mooi als je t plaatje in ware grootte bekijkt. Het lijkt alsof iemand met wit haar in de boot zit.. misschien snow queen Elsa?

      /   Beantwoorden  / 
  2. TAZ

    heel erg mooi plaatje

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.