Disney Junior maakt animatiefilm

Disney Junior start met de productie van animatiefilm Lucky Duck.

Disney Junior, een onderdeel van Disney Channel dat zich richt op erg jonge kinderen (van twee tot zeven jaar), is gestart met de productie van een eerste originele animatiefilm.

Lucky Duck wordt een muzikaal, geanimeerd avontuur dat geregisseerd wordt door Don Kim (animator Robots, The Little Mermaid II). Het script is geschreven door Michael G. Stern (Jake and the Never Land Pirates, Handy Manny). Componisten zijn Rick Garcia en William Malpede (Rango). De productie van de computerprent is in handen van Nelvana Studio, een partner van Disney Junior.

Het verhaal begint in een speelgoedfabriek waar het rubber eendje Lucky en andere badspeeltjes gecontroleerd worden. Zijn pieper is stuk en maakt geen geluid, maar hij belandt toch in een krat bij het goedgekeurde speelgoed. Wanneer Lucky per ongeluk van een vrachtschip wordt gegooid, gaat hij op zoek naar een goede thuis. Onderweg ontmoet hij andere buitenbeentjes, zoals het pittige nijlpaard Flo en de ongeruste schildpad Snap.

De hoofdrollen worden ingesproken door Christian Borle (Lucky), Megan Hilty (Flo) en Tom Cavanagh (Snap). Het resultaat wordt in de zomer van 2014 op Disney Junior verwacht in Amerika en later op Disney Channel in de rest van de wereld. Bovenaan in dit bericht vind je alvast een eerste afbeelding van Lucky.

(Via Stitch Kingdom)

Lees ook:Disney Channel vanaf september bij Ziggo
Lees ook:Tapped Out
Lees ook:Yodelberg
Lees ook:Flipperboobootosis
Lees ook:Sofia… en Disneys 3D-tekenfilmkarakters?

2 reacties op “Disney Junior maakt animatiefilm

 1. TAZ

  dat wordt dan volgens mij de tweede film voor disney junior als ik het goed heb want de eerste was dacht ik die van sofia the first.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Seppe

   Neen, dat was een productie van Disney TV Animation.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.