Trailer nieuwe Tinker Bell-film

Piratenavonturen in Disneys nieuwe Tinker Bell-film.

Na Planes pakt DisneyToon Studios uit met The Pirate Fairy, een nieuwe animatiefilm over Tinker Bell. De prent wordt geregisseerd door Peggy Holmes (Secret of the Wings, The Little Mermaid: Ariel’s Begining).

Het verhaal introduceert het stoere elfje Zarina (Christina Hendricks). Ze raakt bevriend met scheepsjongen James (Tom Hiddleston), een van de piraten van Skull Rock. Zij willen het blauwe elfenstof gebruiken om hun boot te laten vliegen en zo nieuwe gebieden te plunderen.

De avonturen beginnen wanneer Zarina het waardevolle elfenstof steelt en Pixie Hollow verlaat. Tinker Bell en haar vriendinnen zetten meteen de achtervolging in om het magische stof terug te brengen, maar onderweg gebeurt iets onverwachts met de elfjes: hun talenten worden verwisseld. Wat volgt is een race tegen de tijd.

The Pirate Fairy is een soort Peter Pan-prequel en laat de oorsprong van een bekende schurk zien; de jonge James wordt later Captain Hook. De eerste trailer onthult nu verse beelden uit de muzikale computerprent. Het resultaat wordt in het voorjaar van 2014 in de Nederlandse zalen verwacht.

Trailer The Pirate Fairy (Engels)

Trailer Tinker Bell en de Piraten (Nederlands)

Lees ook:D23: 2x Tinker Bell (update)
Lees ook:Lange clip uit Tinker Bell and the Great Fairy Rescue
Lees ook:Trailer Tinker Bell and the Great Fairy Rescue
Lees ook:Nieuwe clip uit Tinker Bell and the Great Fairy Rescue
Lees ook:Nieuwe Tinker Bell krijgt een Belgische bioscooprelease

2 reacties op “Trailer nieuwe Tinker Bell-film

 1. TAZ

  het ziet er leuk uit.
  dus we krijgen ook die krokodil te zien die later een wekker in slikt en waar captain hook zo bang van is en die piraat met dat grijze haar en dat lapje voor zijn ene oog is natuurlijk een nog jonge smee.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Rudi

  En:we krijgen een jongen Kapitein Haak te zien!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.