Tv tip: Shrek in 3D

Vandaag ligt de dvd van Shrek The Third in de winkels. Om dat te vieren zendt kinderzender Nickelodeon de korte 3D Shrek film uit om 18.15u. Het verhaal situeert zich tussen de eerste en tweede film. Shrek en Fiona zijn net getrouwd en vertrekken op huwelijksreis. Onderweg krijgen ze last van de slechte geest van Lord Farquaad. Als je zo vroeg op de avond nog niet voor de televisie zit, kan je ook hieronder het filmpje bekijken. 

De film bekijk je natuurlijk het best met een 3D bril. Deze kan je gratis afhalen in de Bart Smit of je kan op de Nickelodeon site je eigen 3D bril maken. (in de veronderstelling dat je blauw en rood doorzichtig papier op voorraad hebt) Als je trouwens van plan bent om de dvd van Shrek The Third te kopen, kan je het goedkoopst terecht in de Bart Smit (enkel voor NL) met deze bon in je hand. Je betaalt dan slechts 11,95€.

Lees ook:The HKU Series: Lois van Baarle
Lees ook:Tip: Disney Originals bij Albert Heijn
Lees ook:Shrek meets Blackadder
Lees ook:Nog een trailertje voor Shrek the Third (gaap)
Lees ook:Shrek The Third dvd op 23 oktober

5 reacties op “Tv tip: Shrek in 3D

 1. Andy

  wat een spektakel zeg.
  heb het net gezien op tv. het was niet eens 3D echt heel jammer

    /   Beantwoorden  / 
 2. Lukas

  Dat was een potje jammer! Zit je helemaal speciaal met zo’n brilletje op je hoofd voor de TV. Zenden ze een standaard 2D versie ervan uit. Zonder het stereoscope/anaglyph/rood-groen effect. Stelletje sukkels, eerst al die brillen uitdelen en dan niet gebruiken. Lekker gebruik van je geld!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wendy

  Goh, hoe teleurstellend en vooral onbegrijpelijk. Dan maken ze er zo een gedoe van dat het 3D is met bril en alles…

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wendy

  De bon van de Bart Smit was enkel geldig op 24/10. Nu heb ik hem op verschillende plaatsen (o.a. Blokker) voor 15 euro zien liggen.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Tom

  Laatst heb ik een goede 3d bril gekocht op marktplaats. Voor 10 euro heb ik er nu eentje met een stevig montuur, die tenminste goed op je hoofd zit. Hij was nieuw trouwens!!
  Als je ook zown 3d bril wilt kopen, moet je maar ff op deze link drukken: [verwijderd]

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.