Exclusieve teaserposter How to Train Your Dragon

De eerste, officiële teaserposter voor het nieuwe drakenavontuur.

Van de nieuwe animatiefilm van DreamWorks Animation is er eindelijk ook een eerste poster. Eerder was er al een foto van een (in mijn ogen) veel knappere filmposter te bekijken (zie rechts), maar dit is de eerste officiële teaserposter die werd uitgebracht.

Net zoals de eerste teasertrailer van de animatiefilm, verklapt ook de poster bitter weinig over wat we op ons bord zullen krijgen.

Eigenlijk is het best grappig, want twee weken geleden maakte ik een afbeelding voor het bericht waarin je voor het eerst kon kennismaken met de personages uit de animatiefilm. Omdat er voorlopig nog niet veel beeldmateriaal beschikbaar is van How to Train Your Dragon, nam ik gewoon een afbeelding van het hoofdpersonage Hiccup. Vervolgens kleefde ik er het logo van de film boven (zie hier) en klaar is Kees.

En wat blijkt nu? Dat de officiële poster niet eens erg verschilt van mijn onprofessionele geknoei met Photoshop. Hah! De vraag is: ben ik keihard helderziend, stiekem een geniale grafisch designer of is dit eigenlijk maar een sobere poster?

Wat je antwoord ook mag zijn, de concept art en de cover van het boek zagen er namelijk heel wat aantrekkelijker uit dan deze bijna maagdelijk witte poster. De Vikingen bestormen de Belgische en Nederlandse filmzalen vanaf 31 maart 2010.

Teaserposter How to Train Your Dragon in hogere resolutie

Lees ook:Teaser posters How to train your Dragon & Monsters vs. Aliens
Lees ook:Vliegende Vikingen op filmposter How to Train Your Dragon
Lees ook:Exclusieve clip en personages uit How to Train Your Dragon
Lees ook:Vanaf vandaag in de bioscoop: How to Train Your Dragon
Lees ook:‘Verrassing’: How To Train Your Dragon krijgt vervolg

2 reacties op “Exclusieve teaserposter How to Train Your Dragon

 1. Rex

  hmmzz vrij inspiratieloos idd…
  (Seppe: Kan jij niet ook alvast een teaserposter maken voor Rapunzel? ;) Dan hebben we alvast een idee hie die eruit gaat zien. Je bent denk ik idd helderziend op animatiepostergebied ;) )

    /   Beantwoorden  / 
 2. Seppe

  Ik zal er eens over nadenken. :D

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.